Direct resultaat? Kies voor de Wave! Doeltreffende behandeling bij huidverslapping

Resultaatgerichte behandelingen met medische radiogolven noemen we ‘radiofrequentie’ (afgekort RF). De radiofrequentiestralen (zoals bij een Pascaud Wave-behandeling) hebben een dieper bereik dan de meeste radiofrequentieapparaten. Wave is een doorbraak op het gebied van natuurlijke huidverstrakking.

Voor wie is de behandeling geschikt en wat als we beginnende huidverslapping niet aanpakken?

Vanaf ons 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaat huidverslapping. Ondersteunt u dit huidproces niet met de juiste aanpak, dan ontstaan er langzaam tekenen van veroudering. Dit begint met fijne lijntjes rondom de ogen, een diepere neus-lippenplooi, grovere poriën en meer huidverslapping in het gezicht en de hals en/of kaaklijn.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Tijdens een Wave-behandeling wordt de huid gemasseerd met een kop die radiofrequentiegolven afgeeft, die de huid omzet in warmte. Weefsels met een sterk vochtgehalte, zoals talg en vetcellen en de diepere huidlagen, nemen de radiofrequentiegolven op. De weefsels zetten de energie om in warmte, zodat de temperatuur stijgt. Daardoor krimpt de huid en wordt de huidverstrakking zichtbaar.

Afspraak maken

Het resultaat

Al na één Wave-behandeling is er zichtbaar resultaat: de huid is gladder, zachter en voller. Om optimaal resultaat te behouden, zijn meerdere behandelingen raadzaam. De huid zal er steeds beter uitzien. In kuurverband zal er wekelijks een Wave-behandeling plaatsvinden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Na de Pascaud Wave behandeling ziet de huid er direct voller uit en voelt meteen strakker aan. Ook kan de huid wat licht rood uitzien deze roodheid verdwijnt in de loop van de dag.

De voordelen

  • Ontspannen behandeling
  • Energieboost voor de huid
  • Direct resultaat
  • Geeft meer volume 
  • Vermindering neus-lippenplooi
  • Vermindering voorhoofdrimpels
  • Verfijnt de poriestructuur
  • Vermindering fijne lijntjes
  • Vermindert wallen onder de ogen.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld zes behandelingen, daarna is het raadzaam de behandeling minimaal eens in de 4-6 weken te onderhouden. Het verouderingsproces gaat namelijk gewoon door.

De Wave-behandeling werkt in op de bovenste huidlaag via radiofrequentie, die de huid omzet in warmte, zodat huidverstrakking ontstaat. Beauté de Prestige combineert dit met een fruitzuurpeeling die ook de structuur aan de bovenkant verbetert. Wave is geschikt om in te zetten voor beginnende huidverslapping of het in conditie houden van de huid.

Suppletie zorgt voor de voeding van binnenuit en versterkt de huidfuncties. Omdat de huid van buitenaf wordt gestimuleerd om meer collageen aan te maken, is het van belang dat de huid van binnenuit voldoende bouwstoffen heeft. Zo ontstaat een beter resultaat.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by