Beaute de Prestige

Welkom bij Beauté de Prestige!

Mijn naam is Rianne Smits. De huid is mijn passie. Al vele jaren. Mijn kijk op schoonheid heb ik ontwikkeld tot een totaalconcept waarin de binnenkant en de buitenkant belangrijk zijn: innerlijke gezondheid vertaalt zich in uiterlijke schoonheid. Het geeft mij energie om er zelf mee bezig te zijn én ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen. Zoals u. Ik kan u een persoonlijk advies op maat geven. Deskundig. Resultaatgericht. En met als uitkomst een stralende huid in topconditie.

Beauté de Prestige onderscheidt zich met behandelingen die de huid zelf aanzetten tot vernieuwing. Met producten die passen bij uw huidconditie. En supplementen die de huid van binnenuit voeden. Hierdoor kunnen we de huid op een natuurlijke manier verbeteren en verjongen. Zo blijft u de stap naar een arts/kliniek of plastische chirurg vóór.

Kiest u voor Beauté de Prestige, dan u kiest u voor een natuurlijke benadering. Voor persoonlijke aandacht. Voor mooi ouder worden. Als u dit combineert met een gezonde en bewuste leefstijl, dan zult u zich vitaal en energiek voelen. En dat straalt u uit.

Nieuwsgierig naar mijn aanpak? Maak een afspraak voor een intakegesprek, dan bespreken we vrijblijvend uw wensen.
Neem contact met mij op, of bel 077-8511659. Graag tot ziens!

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by