Retinol peeling onmisbaar bij huidverjonging

Heb je last van een doffe en vale huid? Dan is de retinol peeling geschikt om de huid een huidverjongende boost te geven. Retinol is onmisbaar als je een huidverjongend reslutaat wilt behalen. Retinol peelings zijn ook geschikt voor acne, pigmentatie, zonbeschadiging en een rokershuid.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

De retinol peeling is geschikt voor een normale huidconditie met een goede weerstand.
Een aantal dagen na de peeling kan de huid een beetje gaan vervellen; meestal is dit op de tweede of derde dag na de behandeling. Dit komt omdat de celdeling is geactiveerd en de huid zich van binnenuit vernieuwt. Dit is gemakkelijk te verhelpen door de huid regelmatig in te smeren met de aan u meegegeven crème. U kunt uw dagelijkse activiteiten blijven voortzetten.

Afspraak maken

Het resultaat

De combinatie van retinol en de hoge dosis vitamine c zorgt voor een versteviging en verheldering van de huid. Dit resultaat is binnen een week zichtbaar. Het vochtgehalte wordt ook direct verbeterd, omdat de behandeling het hydratatieniveau in de huid herstelt.

De voordelen

  • De huid word steviger
  • Egaliseert de huid
  • De huid wordt gelijkmatiger van kleur
  • Vermindert beginnende tekenen van veroudering.

Veelgestelde vragen

Na een peeling kan de huid er roder uitzien, maar deze roodheid neemt meestal binnen korte tijd weer af. Er kan op dag twee of drie een lichte schilfering van de huid ontstaan, die vijf tot zeven dagen aanhoudt. Dit komt omdat de behandelingen van binnen naar buiten werken en de huid aanzetten tot vernieuwing, waarbij afvalstoffen worden afgevoerd. Tijdens het afschilferingsproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en daarom is het belangrijk om de zon te vermijden en dagverzorging te gebruiken die de huid beschermt tegen de zon. De producten thuis moet u daarom ook opbouwen in gebruik.

Na een peelingbehandeling is goede zonbescherming een must. PCA heeft een unieke zonnelijn geschikt voor alle huidtypes. Deze zonbeschermers geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming: tegen zowel huidkanker als voortijdige huidveroudering.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij drie in kuurvorm om de vier tot zes weken. Dit in combinatie met een setje producten voor thuis om de huid optimaal te kunnen hydrateren en voeden tijdens het peelingproces.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by