Vernieuw de huid van binnenuit zonder beschadiging

Microneedling ook wel collageen inductie therapie genoemd!

De Microneedling behandeling is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief aangepakt.
Het hyaluronzuur- gehalte van de huid wordt weer op peil gebracht waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is mag de Microneedling behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Microneedling met meerdere naaldjes
De behandeling bestaat uit het reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een speciale pen de huid bestempeld met 11 kleine minuscule naaldjes waarbij het Hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid actief wordt door het  aanmaken van het jeugdigheidselixer collageen. Door de toevoeging van extra werkstoffen zoals Vitamine c of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Microneedling met 1 naald
Door de mono-needle cartridge is het mogelijk om plaatselijk fijne lijntjes en rimpels te corrigeren en te verminderen. Deze cartridge met slechts 1 naald wordt loodrecht op de huid gezet, waardoor het mogelijk is plaatselijk losse zones te behandelen of een combinatie van de micro- en mononeedling.

De mogelijk te behandelen gebieden:

 • Voorhoofd
 • Wangen + kaaklijn
 • Onderkin
 • Hals
 • Volledig gezicht

Afspraak maken

Het resultaat

Het effect is bij sommige klanten onmiddellijk na één behandeling al te zien, maar het uiteindelijke wordt het beste resultaat behaald in een kuurvorm van 4-6 behandelingen. Doordat het lichaamseigen collageen wordt gestimuleerd, kunnen de resultaten verschillen per persoon afhankelijk van de behandelindicatie, leeftijd en huidconditie. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken, dit proces kan enkele weken tot maanden duren.
Door supplementen van binnenuit aan te vullen wordt het resultaat van de behandeling versterkt.
Dit omdat de huid bouwstoffen van binnenuit nodig heeft om de huid op te bouwen.

De voordelen

 • Versteviging van de huid
 • Vermindering van littekentjes
 • Vermindering van fijne lijntjes
 • De huid wordt gladder en strakker

Veelgestelde vragen

Direct na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn maar dit is van korte duur en verdwijnt binnen enkele uren. Soms kan er sprake zijn van een tintelingen of gevoeligheid bij aanraking van de huid. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur. De dagen na de behandeling kan de huid trekkeriger en strak aanvoelen en licht gaan schilferen. Dit is een normale reactie omdat de huid zich ontdoet van dode huidcellen en van binnenuit aan het vernieuwen is.

De verhoogde hoeveelheid aan voedingsstoffen en het op gang brengen van het stimulatie proces zorgt ervoor dat de huid een soort wondgenezingsproces aanzet. Het signaal wat er word afgegeven zorgt voor een betere communicatie tussen de cellen. Deze communicatie zorgt voor een betere aanmaak van fibroblasten en collageen dat weer verantwoordelijk is voor versteviging en verstrakking.

Doordat microneedling voor een beter opname van voedingstoffen zorgt kunnen de pigment remmende werkstoffen dieper in de huid dringen voor een beter resultaat.
Het verbeterd de communicatie tussen de cellen in de bovenste huidlaag en de dieper gelegen huidlaag waardoor ook de celstofwisseling verbeterd en dus ook de verkleuring van de huid afneemt.

Het verbeterd de oppervlakte van de huidstructuur waardoor littekens minder zichtbaar worden.
Het zorgt voor een betere wondgenezing waardoor de huid mooier hersteld dan voorheen wat heeft geresulteerd tot verlittekening.

Tijdens een kuur worden de behandeling meestal om de 3-4 weken herhaald. De herhaling word in overleg besproken naar aanleiding van de conditie van de huid en het resultaat dat behaald moet worden.

Na een dermapen behandeling is goede zonbescherming een must. De huid is na deze behandelingen gevoeliger voor het zonlicht. PCA heeft een unieke zonnelijn geschikt voor alle huidtypes. Deze zonbescherming geeft een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden door de strenge instantie FDA (de Amerikaanse Food and Drug Administration) en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als voortijdige huidveroudering.

 • Drink voldoende water
 • Ga niet in de zon gedurende de kuur
 • Gebruik geen warme douche of bad gedurende 48 uur.
 • Gebruik geadviseerde supplementen voor optimaal resultaat
 • Gebruik de juiste verzorgingsproducten thuis om irritatie te voorkomen
 • Gebruik minerale make-up (Youngblood in de salon verkrijgbaar)
 • De dagen na de behandeling de zon vermijden en is het gebruik van een dagcrème met een zonbescherming een must.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by