Bio Skin Jetting de natuurlijke anti-rimpel methode

Fijne lijntjes en rimpels, we kennen ze allemaal. De bekende frons-rimpel, rimpels en fijne lijntjes rondom de mond of rondom de ogen. Wilt u deze aanpakken op een natuurlijke manier zonder inspuitingen van lichaamsvreemde stoffen dat kan.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Deze behandeling maakt gebruik van het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Door middel van een speciale techniek wordt de onderliggende en omringende huid van de rimpel losgemaakt en geactiveerd om zelf nieuw bindweefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel van binnenuit opvullen. De rimpel wordt gedurende het behandeltraject minder diep. Rimpels en fijne lijntjes worden met deze methode zichtbaar verminderd. Bovendien is het resultaat natuurlijk en langdurig, omdat de huid zelf wordt aangezet tot de vorming van collageen.

Afspraak maken

Het resultaat

Bij fijne lijntjes is het resultaat na gemiddeld drie tot vier behandelingen zichtbaar. Voor diepe rimpels zijn zeven tot negen behandelingen nodig. De behandelingen in kuurverband worden uitgevoerd om de 2 weken.

De voordelen

  • fijne rimpels verdwijnen
  • diepe rimpels verminderen
  • natuurlijk resultaat
  • er worden GEEN stoffen geïnjecteerd
  • geen kans op allergie
  • snel zichtbaar resultaat

Veelgestelde vragen

De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling ontstaan zijn eenvoudig te camoufleren met de cover cream, ze zijn bovendien na enkele dagen verdwenen.

Bij fijne lijntjes worden er gemiddeld 4 behandelingen geadviseerd en bij diepere rimpels 8.

Voordat de behandeling word uitgevoerd word er een voorbereidende crème aangebracht waardoor de behandeling niet als pijnlijk word ervaren.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by