Stoor u zich aan die ontsierende kleine steelwratjes?

Stoor jij je ook aan die ontsierende kleine steelwratjes?

Onderga nu de behandeling en zie direct resultaat. Steelwratjes – ook wel ‘fibromen’ genoemd – zijn goedaardige huidgezwelletjes op de huid. Het zijn stukjes huid die zich opstapelen als een soort steeltje en vastzitten aan de huid. Ze hebben dezelfde kleur als de huid en kunnen met meerdere op één plek zitten. Meestal bevinden de steelwratjes zich in de oksels, liezen, hals en bij vrouwen onder de borsten.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

De behandeling van steelwratjes geeft direct zichtbaar resultaat. Er wordt gebruik gemaakt van een zilveren naaldje dat op de huid wordt aangebracht. Met warmte wordt het steelwratje gecoaguleerd, zodat het direct loslaat van de huid. Het huidoppervlakte is meteen glad, er ontstaat een klein korstje dat binnen enkele dagen weer herstelt.

Afspraak maken

Het resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar. Direct na de behandeling is een heel klein korstje op de huid aanwezig, het zal een aantal dagen duren voordat dit weer volledig is genezen, maar het herstel is te bevorderen met een spray die ervoor zorgt dat de huid sneller en mooi geneest. Dit product is verkrijgbaar bij Beauté de Prestige. Ook kan de huid behandeld worden met een cover cream zodat u direct weer mooi over straat kunt en de korstjes niet meer zichtbaar zijn.

De voordelen

  • Direct resultaat
  • Glad huidoppervlakte
  • Mooie egale huid

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van de hoeveelheid steelwratjes. Bij een groter oppervlakte kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Meestal volstaat één behandeling.

Direct na de behandeling voelt de huid een beetje warm aan, maar dit trekt binnen korte tijd weg. Enkele dagen na de behandeling zijn er heel kleine korstjes op de huid aanwezig, die vanzelf loslaten. Deze mogen er niet afgekrabd worden, want dan is er kans op pigmentatie en littekenvorming.

Na een behandeling is goede zonbescherming een must. PCA heeft een unieke zonnelijn die geschikt is voor alle huidtypes. Deze zonbescherming geeft een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden door de strenge instantie FDA (de Amerikaanse Food and Drug Administration) en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming: tegen zowel huidkanker als voortijdige huidveroudering.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by