Winnaar Beauty Award 2018

De bekroning op mijn loopbaan als huidspecialist is het winnen van de Beauty Award voor 'Beste schoonheidsspecialist Zuid-Nederland 2018'.

Voortdurend ben ik op zoek naar innovatie en inspiratie om het beste te halen uit mezelf en mijn concept Beauté de Prestige. Ik volg producttrainingen en opleidingen om mezelf te blijven specialiseren in de nieuwste behandeltechnieken qua huidverbetering en -verjonging. Ook volg ik de beautytrends op de voet, zodat ik u elk seizoen de nieuwste make-upsensaties kan bieden.

Het is ontzettend leuk om waardering te krijgen voor je aanpak. De Beauty Award is dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals, want het bewijst dat je over veel vaardigheden beschikt op het gebied van vaktechnische expertise, ondernemersvaardigheden, bedrijfsvoering, organisatie en PR.

De deelnemers die door de eerste selectieronden heen komen, worden bezocht door een ‘mystery guest’, daarna worden per categorie drie genomineerden vastgesteld. Een vakjury voelt hen inhoudelijk aan de tand in de vorm van een interview. Deze onafhankelijke jury kiest de winnaars van de Beauty Awards, die worden bekendgemaakt tijdens een gala-avond in Nieuwegein.

Uit het juryrapport

‘Deze winnaar is echt een ambassadeur voor het vak schoonheidsspecialist. Ze weet haar opleidingen en kennis in de praktijk te brengen, waarbij ze het voor haar klanten weet te vertalen in stappen en doelen. Haar opleidingen en trainingen passen bij de beleidsvoering en ze blijft actief op zoek naar innovaties en nieuwe marktontwikkelingen. Met haar inzet en kijk op het vak zullen ook haar verdere ambities een grote kans maken.’

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by