Ultrasound facelifting natuurlijke facelift zonder operatie

Ultrasound facelifting is de nieuwste techniek op het gebied van huidverslapping uit Amerika en helpt bij huidverstrakking van gezicht en/of kaaklijn, stevigere huid en huidverstrakking van de hals.

De behandeling kan bij elk huidtype en elke huidtint worden toegepast. Na ons 25e levensjaar neemt de productie van collageen af. Hierdoor veroudert de huid en wordt de huid slapper. Ondersteunt u dit huidproces niet met de juiste aanpak, dan neemt de huidverslapping toe naarmate we ouder worden: de kaaklijn wordt minder strak, er ontstaan zogeheten hamsterwangen of er ontstaat een huidverslapping van de hals.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van ultrasound facelifting?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Wat is het voordeel van ultrasound facelifting?

Dankzij ultrasound facelifting is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk. Het is dan ook een goed alternatief voor chirurgische lifting.
Ultrasound is de meest gecontroleerde methode van huidverstrakking op basis van warmtediffusie. Ook is de behandeltijd met deze methode korter. Als u meerdere plaatsen in hals of gezicht wilt behandelen, kan dit in een kortere periode.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by