Doeltreffende natuurlijke huidverbeterende peeling 

QUEEN OF PEELINGS
NEODERMA is sinds onze oprichting in 1992 marktleider in de bio-peeling behandelingen geformuleerd met kruiden en plantenextracten. Deze natuurlijk-biologische peeling methode was destijds een nieuwe en innovatieve aanpak.

 

In de loop der jaren hebben onze bio-peeling behandelingen aandacht en lof gekregen en zijn zij de toonaangevende standaard geworden. De bewezen resultaten van deze behandelingen zijn een belangrijke reden voor het succes en de erkenning van ons merk.

BIO-PEELING EARTH EDITIE

De unieke algen- & planten samenstelling werkt bij, acne littekens, striae, huidverheldering, anti-aging, vernieuwing, onzuivere huid, acne, grove poriën, oneffenheden, ernstig door de zon beschadigde huid/atrofie & elastose, diverse vormen van hyperpigmentatie, cellulitis, verslapte lichaamscontouren, zoals de buik en armen, en acnelittekens op de rug en andere delen van het lichaam.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

De Bio peeling is een natuurlijke gezichtspeeling waarbij gebruik wordt gemaakt van organische oplossingen om de bovenste huidlaagen te verwijderen. Dit proces helpt een frisse, jeugdige huid te onthullen om het uiterlijk van huidproblemen, zoals bijne lijntjes, rimpels, littekens, acne en een ongelijkmatige teit te verbeteren.

Afspraak maken

Het resultaat

Met de Bio peeling pakken we huidproblemen aan en verbeteren we de huidconditie. De Bio peeling zorgt ervoor dat de huidconditie verbeterd wordt, doordat de organische kruiden in de huid gemasseerd wordt en hierdoor ontstaat er een detox van de huid van binnen naar buiten. Het resultaat is al naar 1 behandeling zichtbaar.

De voordelen

  • Verfijning van de huidstructuur/ fijne lijntjes
  • Egaliseert de huid
  • Vermindering van littekens
  • Verbeterd de stevigheid van de huid
  • Verbetert de totale huidconditie en laar de huid stralen

Veelgestelde vragen

Na de behandeling wordt de huid aangezet tot venieuwing en is de huid erg actief. 

Omdat de huid na de peeling gevoeliger is voor het zonlicht adviseren wij de eerste 10 tot 14 dagen niet in de zon te komen of onder de zonnebank te gaan.

Na een Bio peeling is de huid gevoeliger voor hyperpigmentatie en daarom is een goede zonbescherming een must. 

Voor het beste resultaat is een kuur van twee à drie behandelingen aan te raden.
In dat geval voeren we elke 10 -14 dagen een behandeling uit. Afhankelijk van het resultaat is er een langere tijd tussen de behandelingen. Als nabehandeling raden wij een onderhoudsbehandeling aan om de zes à acht weken.

Na de Bio peeling raden wij sporten en warm douche of het nemen van een sauna de eerste 48 uur af. 
Omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt en dit kan een onprettig gevoel geven.

De ervaring van de Bio peeling kan per persoon verschillen. Soms kan de huid wat gevoelig aanvoelen alsof er naaldjes in de huid aanwezig zijn die een prikkelend gevoel geven bij het aanraken van de huid. Ook kan de huid er rood/roze uitzien omdat de doorbloeding is geactiveerd. Deze kleur en het prikkelende gevoel is binnen korte tijd weer afgenomen. Direct na de behandeling is ziet de huid er fris en schoon uit.

Na de Bio peeling kan de huid na afloop wat roze zijn, maar dit is meestal binnen enkele uren weer afgenomen. Er kan op dag twee à drie een lichte schilfering van de huid ontstaan, dit is afhankelijk van de intensiteit van de peeling. Dit kan ongeveer vijf tot zeven dagen duren. Dit komt omdat de behandelingen van binnen naar buiten werken en de huid aanzetten tot vernieuwing, waarbij afvalstoffen worden afgevoerd en dode huidschilfers loslaten. Tijdens het afschilferingsproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en daarom is het belangrijk om de zon te vermijden en een dagverzorging te gebruiken die de huid beschermd tegen de zon. Mocht de huid droger aanvoelen dan kun je een hydraterend masker aanbrengen wat is geadviseerd tijdens de behandeling.

Na een Bio peeling is goede zonbescherming een must. binnen ons instituut hebben we gerenomeerde zon beschermingsproducten geschikt voor alle huidtypes. Deze zonbescherming producten geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden door de strenge instantie FDA (de Amerikaanse Food and Drug Administration) en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als voortijdige huidveroudering.

En drink voldoende water (1 a 2 liter) na de behandeling om alle afvalstoffen goed af te voeren.
Dit zorgt er ook voor dat de huid sneller tot rust komt en dat de doorbloeding weer snel zal afnemen.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by