Bindweefselmassage de anti-aging behandeling waar uw huid van opknapt

Passage massage, een krachtige anti-aging behandeling.
Een Bindweefselmassage waar de huid voller en steviger van word.

Hoe ontstaat beginnende huidverslapping?

Vanaf het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid, hierdoor ontstaat er huidverslapping. Ondersteunt u dit huidproces niet doormiddel van de juiste aanpak dan ontstaan er langzaam tekenen van huidveroudering. Dit begint met fijne lijntjes rondom de ogen, een diepere neuslippen plooi, grovere poriën en meer huidverslapping in het gezicht en hals en/of kaaklijn.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Deze massagetechniek wordt niet toegepast op de spieren, maar is een vorm van massage waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven, op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Deze prikkel heeft invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen, de huid, spieren, botten e.d. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. In het bindweefsel worden de voedingsstoffen in de vorm van vetten in vetcellen opgeslagen. Het onderhuidsbindweefsel dient ook als isolatie- en beschermlaag en is verantwoordelijk voor de uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen. Voor een optimale huidconditie is het van belang dat het bindweefsel zo sterk mogelijk blijft om optimaal te kunnen fungeren in de huid en zo huidverslapping tegen te gaan. Om bindweefsel sterk te houden en tegelijkertijd de huidconditie te verbeteren kan behandeling door middel van een bindweefselmassage worden toegepast.

Afspraak maken

Het resultaat

Al na 1  bindweefselmassage voelt u activiteit in de huid en is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden en de huidverslapping te verminderen zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid er steeds beter uitgaan zien. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage plaats vinden. Het aantal herhalingen is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld zo’n 6 keer zijn. Na de bindweefselmassage ziet de huid er wat licht rood uit en voelt de huid een beetje warm aan. Dit verdwijnt binnen enkele uren weer.

De voordelen

  • verbetering van de doorbloeding van de huid (betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen)
  • opheffing van verklevingen van de huid waardoor rimpels en littekens worden verminderd
  • verstevigde huid door stimulering en nieuwe aanmaak van het bindweefsel
  • verbetering van de afvoer van afvalstoffen
  • verbetering van de huidconditie, een egale en gezonde teint
  • verbetering van de huidstructuur
  • vernieuwing van cellen in de huid
  • verbeterde opname van voedingsstoffen

Veelgestelde vragen

De passage massage bestaat uit 2 delen.
De behadeling word gestart met een reiniging van de huid en daarna volgt een peeling, na de peeling word de huid opgewarmd met warmte bollen om de doorbloeding alvast opgang te brengen. Daarna volgt het intensieve gedeelte van de bindweefselmassage:
Passage is het intensieve gedeelte word uitgevoerd met handschoenen hierdoor word de doorbloeding nog meer geactiveerd, afvalstoffen worden beter afgevoerd en verklevingen worden los gemaakt.
Massage na de zeer intensieve grepen met de handschoenen – het passage- deel-volgen de ontspannende grepen. Deze worden uitgevoerd met de Repair Complex van Pascaud, deze bevatten veel anti-aging werkstoffen.

De doorbloeding word verbeterd zodat de aanmaak van collagene vezels gestimuleerd wordt. Dat werkt celvernieuwend waardoor de huid jonger wordt. De bindweefselmassage kan daarom toegepast worden bij een oudere huid, een huid met littekens, rimpels en als voorbehandeling voor een cosmetische ingreep.

De passage massage is een vorm van massage waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven, op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Suppletie voor de voeding van binnenuit versterkt het bindweefsel dat de huid met de spieren verbindt en houdt het bindweefsel met vitamine C, zink, mangaan en koper in conditie. Omdat de huid van buitenaf word gestimuleerd meer bindweefsel aan te maken. De huid krijgt meer bouwstoffen en hierdoor ontstaat er een beter resultaat.

Voor een optimaal resultaat is het raadzaam om een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Daarna is het raadzaam de behandeling minimaal 1 keer per 4-6 weken te onderhouden. Het verouderingsproces gaat namelijk gewoon door.
Door in kuurverband te werken kunnen de verklevingen in de huid worden opgelost waardoor er nog meer resultaat behaald kan worden. Het is ook mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by