Ultrasound facelifting natuurlijke facelift zonder operatie

Ultrasound facelifting is de nieuwste techniek op het gebied van huidverslapping uit Amerika en helpt bij huidverstrakking van gezicht en/of kaaklijn, stevigere huid en huidverstrakking van de hals.

De behandeling kan bij elk huidtype en elke huidtint worden toegepast. Na ons 25e levensjaar neemt de productie van collageen af. Hierdoor veroudert de huid en wordt de huid slapper. Ondersteunt u dit huidproces niet met de juiste aanpak, dan neemt de huidverslapping toe naarmate we ouder worden: de kaaklijn wordt minder strak, er ontstaan zogeheten hamsterwangen of er ontstaat een huidverslapping van de hals.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Het resultaat

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Het resultaat

Het effect is bij sommige klanten onmiddellijk na de behandeling waar te nemen, maar het echte resultaat wordt geleidelijk zichtbaar – zelfs na drie tot zes maanden. Doordat deze behandeling het lichaamseigen collageen stimuleert, kunnen de resultaten verschillen per persoon. Supplementen van binnenuit aanvullen, versterkt het resultaat van de behandeling, omdat de huid bouwstoffen van binnenuit nodig heeft om de huid op te bouwen. Bovendien zorgt dit voor een sneller herstel van de huid. Is er een gevorderde huidverslapping, dan kunnen we de behandeling na drie maanden herhalen. Uw leeftijd, huidtype en levensstijl zijn bepalende factoren voor de duur van het resultaat; gemiddeld is dit 1 tot 1,5 jaar.

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by