Ultrasound facelifting natuurlijke facelift zonder operatie

Ultrasound facelifting is de nieuwste techniek op het gebied van huidverslapping uit Amerika en helpt bij huidverstrakking van gezicht en/of kaaklijn, stevigere huid en huidverstrakking van de hals.

De behandeling kan bij elk huidtype en elke huidtint worden toegepast. Na ons 25e levensjaar neemt de productie van collageen af. Hierdoor veroudert de huid en wordt de huid slapper. Ondersteunt u dit huidproces niet met de juiste aanpak, dan neemt de huidverslapping toe naarmate we ouder worden: de kaaklijn wordt minder strak, er ontstaan zogeheten hamsterwangen of er ontstaat een huidverslapping van de hals.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Publicatie datum: 01-Jan-1970
De behandeling

Doordat we bij ultrasoundtherapie gebruikmaken van microscopische echogeleiders, is het mogelijk om op drie verschillende diepten in de huid te behandelen. We kunnen de huid liften en verstrakken in dezelfde laag waar de plastische chirurg een facelift uitvoert, ook wel SMAS-laag genoemd. Omdat de SMAS aan een groot deel van de gezichtsstructuren vastzit, leidt het verstrakken van de SMAS tot een verbeterde (minder uitgezakte) ‘positie’ van de huid: dit maakt de Ultrasound facelifting zo uniek en effectief.

Deze behandeling werkt daarom dieper dan de Wave-behandeling. De Ultrasoundtherapie geeft via ultrageluid energiepulsen af aan de diepere lagen van de huid. Deze geluidsgolven worden omgezet in warmte, wat de aanmaak van collageen en elastine in de huid verhoogt en huidverslapping aanpakt. Dit proces zorgt ervoor dat de collageen weer gebundeld wordt en de huid aan de bovenkant meer volume krijgt. Drie tot zes maanden na de behandeling wordt dit proces voortgezet, waardoor de huid langzaam gelift wordt – zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Eén behandeling is voldoende omdat het opbouwproces in de maanden na de behandeling toeneemt. Vrij snel na de behandeling zult u merken dat de huid steviger aanvoelt.

De gebieden die te behandelen zijn met ultrasoundtherapie

  • Voorhoofd
  • Wangen en kaaklijn
  • Onderkin
  • Hals en decolleté
  • Volledig gezicht.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by