Direct resultaat? Kies voor de Wave! Doeltreffende behandeling bij huidverslapping

Resultaatgerichte behandelingen met medische radiogolven noemen we ‘radiofrequentie’ (afgekort RF). De radiofrequentiestralen (zoals bij een Pascaud Wave-behandeling) hebben een dieper bereik dan de meeste radiofrequentieapparaten. Wave is een doorbraak op het gebied van natuurlijke huidverstrakking.

Voor wie is de behandeling geschikt en wat als we beginnende huidverslapping niet aanpakken?

Vanaf ons 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaat huidverslapping. Ondersteunt u dit huidproces niet met de juiste aanpak, dan ontstaan er langzaam tekenen van veroudering. Dit begint met fijne lijntjes rondom de ogen, een diepere neus-lippenplooi, grovere poriën en meer huidverslapping in het gezicht en de hals en/of kaaklijn.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Wave-behandeling en de Ultrasound faceliftingbehandeling?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Wat is het verschil tussen de Wave-behandeling en de Ultrasound faceliftingbehandeling?

De Wave-behandeling werkt in op de bovenste huidlaag via radiofrequentie, die de huid omzet in warmte, zodat huidverstrakking ontstaat. Beauté de Prestige combineert dit met een fruitzuurpeeling die ook de structuur aan de bovenkant verbetert. Wave is geschikt om in te zetten voor beginnende huidverslapping of het in conditie houden van de huid.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by