Direct resultaat? Kies voor de Wave! Doeltreffende behandeling bij huidverslapping

Resultaatgerichte behandelingen met medische radiogolven noemen we ‘radiofrequentie’ (afgekort RF). De radiofrequentiestralen (zoals bij een Pascaud Wave-behandeling) hebben een dieper bereik dan de meeste radiofrequentieapparaten. Wave is een doorbraak op het gebied van natuurlijke huidverstrakking.

Voor wie is de behandeling geschikt en wat als we beginnende huidverslapping niet aanpakken?

Vanaf ons 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaat huidverslapping. Ondersteunt u dit huidproces niet met de juiste aanpak, dan ontstaan er langzaam tekenen van veroudering. Dit begint met fijne lijntjes rondom de ogen, een diepere neus-lippenplooi, grovere poriën en meer huidverslapping in het gezicht en de hals en/of kaaklijn.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Het resultaat

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Het resultaat

Al na één Wave-behandeling is er zichtbaar resultaat: de huid is gladder, zachter en voller. Om optimaal resultaat te behouden, zijn meerdere behandelingen raadzaam. De huid zal er steeds beter uitzien. In kuurverband zal er wekelijks een Wave-behandeling plaatsvinden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Na de Pascaud Wave behandeling ziet de huid er direct voller uit en voelt meteen strakker aan. Ook kan de huid wat licht rood uitzien deze roodheid verdwijnt in de loop van de dag.

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by