Direct resultaat? Kies voor de Wave! Doeltreffende behandeling bij huidverslapping

Resultaatgerichte behandelingen met medische radiogolven noemen we ‘radiofrequentie’ (afgekort RF). De radiofrequentiestralen (zoals bij een Pascaud Wave-behandeling) hebben een dieper bereik dan de meeste radiofrequentieapparaten. Wave is een doorbraak op het gebied van natuurlijke huidverstrakking.

Voor wie is de behandeling geschikt en wat als we beginnende huidverslapping niet aanpakken?

Vanaf ons 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaat huidverslapping. Ondersteunt u dit huidproces niet met de juiste aanpak, dan ontstaan er langzaam tekenen van veroudering. Dit begint met fijne lijntjes rondom de ogen, een diepere neus-lippenplooi, grovere poriën en meer huidverslapping in het gezicht en de hals en/of kaaklijn.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Publicatie datum: 01-Jan-1970
De behandeling

Tijdens een Wave-behandeling wordt de huid gemasseerd met een kop die radiofrequentiegolven afgeeft, die de huid omzet in warmte. Weefsels met een sterk vochtgehalte, zoals talg en vetcellen en de diepere huidlagen, nemen de radiofrequentiegolven op. De weefsels zetten de energie om in warmte, zodat de temperatuur stijgt. Daardoor krimpt de huid en wordt de huidverstrakking zichtbaar.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by