Vernieuw de huid van binnenuit zonder beschadiging

Microneedling ook wel collageen inductie therapie genoemd!

De Microneedling behandeling is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief aangepakt.
Het hyaluronzuur- gehalte van de huid wordt weer op peil gebracht waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is mag de Microneedling behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Publicatie datum: 01-Jan-1970
De behandeling

Microneedling met meerdere naaldjes
De behandeling bestaat uit het reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een speciale pen de huid bestempeld met 11 kleine minuscule naaldjes waarbij het Hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid actief wordt door het  aanmaken van het jeugdigheidselixer collageen. Door de toevoeging van extra werkstoffen zoals Vitamine c of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Microneedling met 1 naald
Door de mono-needle cartridge is het mogelijk om plaatselijk fijne lijntjes en rimpels te corrigeren en te verminderen. Deze cartridge met slechts 1 naald wordt loodrecht op de huid gezet, waardoor het mogelijk is plaatselijk losse zones te behandelen of een combinatie van de micro- en mononeedling.

De mogelijk te behandelen gebieden:

  • Voorhoofd
  • Wangen + kaaklijn
  • Onderkin
  • Hals
  • Volledig gezicht

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by