Bindweefselmassage de anti-aging behandeling waar uw huid van opknapt

Passage massage, een krachtige anti-aging behandeling.
Een Bindweefselmassage waar de huid voller en steviger van word.

Hoe ontstaat beginnende huidverslapping?

Vanaf het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid, hierdoor ontstaat er huidverslapping. Ondersteunt u dit huidproces niet doormiddel van de juiste aanpak dan ontstaan er langzaam tekenen van huidveroudering. Dit begint met fijne lijntjes rondom de ogen, een diepere neuslippen plooi, grovere poriën en meer huidverslapping in het gezicht en hals en/of kaaklijn.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Waarom is de passage-massage uniek t.o.v. andere bindweefselmassages?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Waarom is de passage-massage uniek t.o.v. andere bindweefselmassages?

De passage massage bestaat uit 2 delen.
De behadeling word gestart met een reiniging van de huid en daarna volgt een peeling, na de peeling word de huid opgewarmd met warmte bollen om de doorbloeding alvast opgang te brengen. Daarna volgt het intensieve gedeelte van de bindweefselmassage:
Passage is het intensieve gedeelte word uitgevoerd met handschoenen hierdoor word de doorbloeding nog meer geactiveerd, afvalstoffen worden beter afgevoerd en verklevingen worden los gemaakt.
Massage na de zeer intensieve grepen met de handschoenen – het passage- deel-volgen de ontspannende grepen. Deze worden uitgevoerd met de Repair Complex van Pascaud, deze bevatten veel anti-aging werkstoffen.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by