Trekkerig gevoel en fijne lijntjes? Geef uw vochtarme huid een energieboost

U herkent het vast wel: een vochtarme huid of een grauwe en doffe huidskleur. Of is uw huid gewoonweg toe aan een intensieve energieboost? Kies dan voor mesotherapie of microneedling-therapie.

Hoe ontstaat vochttekort?

Een goede hydratatie is de basis van een mooie en gezonde huid. Onze huid bestaat voornamelijk uit hyaluronzuur; deze legt de basis voor een stralende huid. Het is dan ook in ons hele lichaam aanwezig. Hyaluronzuur heeft als eigenschap dat het water kan binden. Omdat water geleidelijk in de huid vrijkomt, is deze stof van belang voor een goede hydratatie van de huid. Bij een vochtarme huid is de hydrolipidenlaag (bestaat uit vetten (lipiden) en vocht) te laag waardoor het vocht uit de huid verdampt. Een vochtarme huid heeft daarom constant behoefte aan hydratatie. Een vochtarme huid is te herkennen aan fijne lijntjes en geeft vaak een trekkerige gevoel. Daarnaast kunnen onzuiverheden ook een teken zijn van dehydratatie.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wil je de huid een intensieve boost geven, dan  is het noodzakelijk om de behandelingen in kuurvorm toetepassen. Mesotherapie wordt in een kuurvorm van gemiddeld vier tot zes behandelingen toegepast en telkens om de twee weken. Microneedling wordt in een kuurvorm van gemiddeld vier tot zes behandelingen geadviseerd, om de drie tot vier weken ­– afhankelijk van uw huidconditie.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by