Trekkerig gevoel en fijne lijntjes? Geef uw vochtarme huid een energieboost

U herkent het vast wel: een vochtarme huid of een grauwe en doffe huidskleur. Of is uw huid gewoonweg toe aan een intensieve energieboost? Kies dan voor mesotherapie of microneedling-therapie.

Hoe ontstaat vochttekort?

Een goede hydratatie is de basis van een mooie en gezonde huid. Onze huid bestaat voornamelijk uit hyaluronzuur; deze legt de basis voor een stralende huid. Het is dan ook in ons hele lichaam aanwezig. Hyaluronzuur heeft als eigenschap dat het water kan binden. Omdat water geleidelijk in de huid vrijkomt, is deze stof van belang voor een goede hydratatie van de huid. Bij een vochtarme huid is de hydrolipidenlaag (bestaat uit vetten (lipiden) en vocht) te laag waardoor het vocht uit de huid verdampt. Een vochtarme huid heeft daarom constant behoefte aan hydratatie. Een vochtarme huid is te herkennen aan fijne lijntjes en geeft vaak een trekkerige gevoel. Daarnaast kunnen onzuiverheden ook een teken zijn van dehydratatie.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Het resultaat

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Het resultaat

De Mesotherapie en Microneedling behandelingen zorgen beide voor een aanpak van het vochttekort in dieper gelegen huidlagen.
De behandelingen zorgen er voor dat de diepere huidlagen worden voorzien van werkstoffen die het vocht in de huid gaan binden.
Voor een optimaal resultaat is het raadzaam om deze behandelingen te herhalen om de twee weken. De duur van de kuur is gemiddeld 4 tot 6 behandelingen.
Dit hangt af van de conditie van de huid.
De zuurstofbehandeling daarentegen geeft onmiddellijk resultaat omdat het de bovenste huidlaag nieuwe energie geeft. Het optimaliseert het vochtgehalte waardoor de huid er na de behandeling direct stralend uitziet. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor een speciale gelegenheid als u er direct stralend wilt uitzien voor bijvoorbeeld voor een feestje.

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by