Trekkerig gevoel en fijne lijntjes? Geef uw vochtarme huid een energieboost

U herkent het vast wel: een vochtarme huid of een grauwe en doffe huidskleur. Of is uw huid gewoonweg toe aan een intensieve energieboost? Kies dan voor mesotherapie of microneedling-therapie.

Hoe ontstaat vochttekort?

Een goede hydratatie is de basis van een mooie en gezonde huid. Onze huid bestaat voornamelijk uit hyaluronzuur; deze legt de basis voor een stralende huid. Het is dan ook in ons hele lichaam aanwezig. Hyaluronzuur heeft als eigenschap dat het water kan binden. Omdat water geleidelijk in de huid vrijkomt, is deze stof van belang voor een goede hydratatie van de huid. Bij een vochtarme huid is de hydrolipidenlaag (bestaat uit vetten (lipiden) en vocht) te laag waardoor het vocht uit de huid verdampt. Een vochtarme huid heeft daarom constant behoefte aan hydratatie. Een vochtarme huid is te herkennen aan fijne lijntjes en geeft vaak een trekkerige gevoel. Daarnaast kunnen onzuiverheden ook een teken zijn van dehydratatie.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Publicatie datum: 01-Jan-1970
De behandeling

Mesotherapie
De Pascaud Meso-methode is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro-injecties. Mesotherapie voorziet de diepere huidlagen van voedingsstoffen, bouwstoffen en een betere hydratatie, waardoor een goede basis wordt gelegd om er stralend uit te zien. Het geeft een diepe hydratatie en voeding aan de vochtarme huid, zodat deze weer wordt voorzien van een mooie uitstraling. Mesotherapie mag zeker niet vergeleken worden met rimpelvulmiddelen.

Microneedlingtherapie
De Dermapen is de allernieuwste techniek op het gebied van microneedling-therapie. De needletechniek zorgt voor kleine openingen in de huid, waardoor de toevoegingen van extra werkstoffen zoals hyaluronzuur, vitamine C of peptiden een diepe hydratatie veroorzaken en voeding geven aan de vochtarme huid. De huid gaat er weer stralend uitzien. Deze werkzame stoffen worden op uw huidbehoeften afgestemd.

Zuurstofbehandeling
Dit is een behandeling die de vochtarme huid weer nieuwe energie geeft en het vochtgehalte optimaliseert, waardoor droogtelijntjes en een doffe teint verdwijnen. Deze behandeling verbetert de huidconditie. De behandeling stimuleert de zuurstoftoevoer en de bloedcirculatie in de huid. Hierdoor verandert de doffe, vale en vermoeide huid in een gezonde en stralende huid.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by