Behandel pigmentvlekken met de nieuwste methode

Stoort u zich aan die ontsierlijke vlekken in uw gezicht?

Bij Beauté de Prestige kunnen alle pigmentvlekken worden behandeld met de nieuwste methode om pigmentatie aanzienlijk te verminderen. MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor alle huidtypes en pigmentsoorten. Veel voorkomende pigmentsoorten zijn ook het zwangerschapsmasker en melasma.

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken worden ook wel zonne- of ouderdomsvlekken genoemd. Pigment is een beschermingsstofje dat wordt aangemaakt door melanocyten in onze huid en is bedoeld om ons te beschermen tegen verbranding door de zon. Pigmentvlekken zijn vertakkingen van pigmentcellen die alle uv-stralen opvangen.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

De melanocyten (huidcel met pigmentstofjes) worden ook door andere factoren gestimuleerd, zoals hormonen of medicatie, en kunnen daardoor meer pigment aanmaken. Als onze huid optimaal functioneert, wordt melanine gelijkmatig verdeeld. Indien er een verstoring in onze huid optreedt, ontstaat er een opeenhoping van pigmentcellen met als gevolg zichtbare pigmentvlekken, ook wel hyperpigmentatie genoemd. Pigmentvlekken zijn in de winter vaak minder zichtbaar, doordat er dan minder uv-straling aanwezig is. Zodra de huid in contact komt met uv-straling wordt de pigmentatie donkerder en is het pigment beter zichtbaar.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Welke soorten pigment kan Beaute de Prestige behandelen?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Welke soorten pigment kan Beaute de Prestige behandelen?

Als een van de eerste huidspecialisten in Nederland werkt Beauté de Prestige met de specialistische MeLine-behandelingen: dé oplossing voor pigmentvlekken. MeLine-behandelingen kunnen worden ingezet voor pigmentstoornissen in het hele gezicht, op het lichaam of bij lokale pigmentvlekken. De lokaal te behandelen pigmentatie volstaat met één tot 2 behandelingen, een zogeheten spotbehandeling. Pigmentvlekken met een groter oppervlak word behandeld in een kuur.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by