Behandel pigmentvlekken met de nieuwste methode

Stoort u zich aan die ontsierlijke vlekken in uw gezicht?

Bij Beauté de Prestige kunnen alle pigmentvlekken worden behandeld met de nieuwste methode om pigmentatie aanzienlijk te verminderen. MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor alle huidtypes en pigmentsoorten. Veel voorkomende pigmentsoorten zijn ook het zwangerschapsmasker en melasma.

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken worden ook wel zonne- of ouderdomsvlekken genoemd. Pigment is een beschermingsstofje dat wordt aangemaakt door melanocyten in onze huid en is bedoeld om ons te beschermen tegen verbranding door de zon. Pigmentvlekken zijn vertakkingen van pigmentcellen die alle uv-stralen opvangen.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

De melanocyten (huidcel met pigmentstofjes) worden ook door andere factoren gestimuleerd, zoals hormonen of medicatie, en kunnen daardoor meer pigment aanmaken. Als onze huid optimaal functioneert, wordt melanine gelijkmatig verdeeld. Indien er een verstoring in onze huid optreedt, ontstaat er een opeenhoping van pigmentcellen met als gevolg zichtbare pigmentvlekken, ook wel hyperpigmentatie genoemd. Pigmentvlekken zijn in de winter vaak minder zichtbaar, doordat er dan minder uv-straling aanwezig is. Zodra de huid in contact komt met uv-straling wordt de pigmentatie donkerder en is het pigment beter zichtbaar.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Na de maskerbehandeling ontstaat er op dag twee à drie schilfering van de huid. Dit kan vijf tot zeven dagen duren. Soms wordt de pigmentatie eerst donkerder en gaat daarna pas schilferen. Tijdens het afschilferingsproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en daarom is het belangrijk om de zon te vermijden en een dagverzorging te gebruiken die bescherming bied tegen de zon.
De producten thuis moeten daarom ook opgebouwd worden in gebruik. Na de microneedling behandeling zijn er geen bijwerkingen, dus geen schilfering. Wel kan de huid na de behandeling wat rood zien en de eerste dagen licht gevoelig zijn.
Een huid die gevoelig is, of behandeld is voor pigmentatie zal altijd een goede zon bescherming moeten gebruiken zelfs in de winter.
De huid blijft gevoelig voor uv-straling zelf bij een lage uv index kan de huid al pigment aanmaken. Bij Beauté de prestige zijn diverse zon beschermende producten verkrijgbaar met de juiste werkstoffen voor een optimale bescherming.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by