Huidverbetering op maat

Er zijn verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de huidconditie zoals invloeden van buitenaf, maar ook de leefstijl, denk aan stress, weinig slaap, verkeerde voeding. Omdat dit de huidconditie kan veranderen is het belangrijk om telkens opnieuw de behandeling af te stemmen op de behoeftes van de huid.
Dit is exact wat we bij Beauté de Prestige doen, het afstemmen van de behandeling op jouw huidbehoefte. 
Om die reden zijn er geen standaardbehandelingen die worden aangeboden. Alle behandelingen worden uitgevoerd naar intensiteit afgestemd op jou en jouw huid.
Maatwerk dus!

Werkwijze

1. U geeft aan wat voor jouw belangrijk is om de huid te verbeteren.
2. U geeft aan in overleg wat de intensiteit van de behandeling mag zijn.
3. De huidspecialist stelt een behandeling op maat samen.

Komt u voor de 1e keer dan word er voorafgaand aan de eerste behandeling een intakegesprek ingepland met aansluitend een hoogwaardige huidanalyse waarbij we kijken naar de talg, vocht en elasticiteit van de huid. Zo krijgen we een goed beeld van wat de huid nodig heeft. Op basis van deze gegevens wordt er een behandelplan samengesteld en productadvies gegeven. Zo kunnen we samen het beste resultaat behalen voor jouw huid.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Met welke merken worden de op maat gemaakte behandelingen uitgevoerd?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Met welke merken worden de op maat gemaakte behandelingen uitgevoerd?

De behandelingen worden uitgevoerd met: Pascaud/ PCA Skin / PH Formula.

Pascaud
Het unieke Pascaud anti-aging concept biedt de stap tussen reguliere schoonheidsverzorging en de stap naar een kliniek. De Pascaud-behandelingen worden onder andere ingezet voor het corrigeren van rimpels, liften van de huid, het verstevigen van de huidbarrière en de verfijning van de huidstructuur. Kortom: uw huid wordt behandeld tegen de gevolgen van het ouder worden en wordt in topconditie gebracht.

PCA Skin 
PCA Skin richt zich met professionele behandelingen en producten op huidverbetering. Het merk is een pionier in milde, maar toch zeer effectieve peelings. De peelings zijn erop gericht om de celdeling te verjongen. Alle PCA Skin behandelingen zijn gericht op anti-aging. Daarnaast kan er sprake zijn van een ander huidprobleem, zoals bijvoorbeeld acné, pigmentproblemen of roodheid. PCA Skin is veeleisend als het gaat om innovatieve huidverbetering en streeft ernaar om de verwachtingen te blijven overtreffen.

PH Formula
pHformula heeft een skin resurfacing systeem ontwikkeld. Dit systeem heeft een uniek werkingsmechanisme en is anders dan reguliere chemische peelings. Het heeft een gecontroleerde en gerichte afgifte van actieve ingrediënten, doormiddel van een delivery system kunnen deze ingrediënten zich binden aan de zuren en zakken ze dieper in de huid waardoor celvernieuwing en collageenaanmaak wordt gestimuleerd.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by