Krijg controle op rosacea met de juiste aanpak van de gevoelige huid

Wat is Rosacea?

Rosacea komt steeds vaker voor en kenmerkt zich door rode, ontstoken plekken op de neus, wangen, kin en voorhoofd. Dit kan gepaard gaan met puistjes, pustels en couperose

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Publicatie datum: 01-Jan-1970
De behandeling

Aan de hand van een intakegesprek en huidanalyse kan worden bepaald wat de huidconditie op dat moment is. Op basis van die bevindingen wordt samen met u een behandelplan voor de huid opgesteld. Bij een intensieve rosacea word de rosacea behandeling in een kuurvorm geadviseerd, dit advies gaat gepaard met de aanpak van binnenuit en productadvies voor thuis. Deze producten bieden vaak snel en effectief resultaat en drogen de huid niet uit. Bovendien versterken ze rosacea behandeling.

Het merk PCA heeft een speciale detox behandeling die zeer geschikt is voor het behandelen van de rosacea huid. Het doel van deze behandeling is het ondersteunen van een gezonde huid en de ontstekingen en de roodheid aan te pakken. Na een rosacea behandeling is de huid rustiger en egaler. De huid word in balans gebracht en de beter gehydrateerd. Ook zullen ontstekingen verminderen en de huid minder rood worden.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by