De oplossing om een droge huid effectief te behandelen

Hoe ontstaat een droge huid?

Voelt de huid trekkerig, droog aan en vertoont deze lijntjes, schilfertjes en barstjes dan is de kans aanwezig dat u te maken heeft met een droge huid.
De bovenste laag van de huid vormt de huidbarrière en deze heeft als functie ons te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze laag bestaat uit een hydrolipidenlaag en bestaat uit vetten (lipiden) en vocht.
Bij een droge huid bevat de bovenste huidlaag te weinig lipiden en eiwitten. Er word in sommige gevallen te weinig lipiden Het gevolg hiervan is dat de huid te weinig vocht vasthoud en hierdoor uitdroogt en gaat schilferen. Een droge huid word daarom ook wel een vetarme huid genoemd en heeft hierdoor vaak een doffe uitstraling. Een droge huid heeft een fijne structuur is ook vaak dun en kan een trekkerig gevoel geven.
Bij een droge huid kunnen verschillende factoren een rol spelen. De oorzaken kunnen zowel van buitenaf als van binnenuit komen.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Publicatie datum: 01-Jan-1970
De behandeling

Tijdens de behandeling word er een marmatrix masker gebruikt. Dit is een vliesmasker van hoogwaardig gevriesdroogde alginaat/ zeewier. Dit masker word geactiveerd met een speciale lotion. Het effect van dit hoogwaardige masker is direct voelbaar en zichtbaar op de droge huid. Het geeft een verzachtend effect met directe vermindering van roodheid, expressie lijntjes en een betere hydratatie, circulatie en spankracht van de huid.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by