Behandel couperose en zie direct resultaat

Bent u die roodheid ook helemaal zat? En heeft u er genoeg van de camouflage op u rode wangen te moeten smeren? Of vragen mensen vaak of u het warm heeft of denken ze dat je bloost?

Wat is couperose?

Couperose kenmerkt zich door kleine rode adertjes en het kan verschillende oorzaken hebben. Het is een veel voorkomende oorzaak van roodheid in het gezicht. Het zijn kleine ontsierlijke adertjes die in de loopt van de tijd kunnen verergeren. Soms is het een erfelijke aanleg, maar het kan ook verergerd worden door tempratuurschommelingen, zon, stress alcohol en medicatie. Het komt meestal voor op de neus, wangen en kin maar ook op de hals en decolleté komen ze wel eens voor.
Een spinnaevi ziet er het zelfde uit alleen is dit een klein rood plekje met spinvormige haarvaatjes.

Het zijn hele kleine haarvaatjes die liggen in het bovenste huidoppervlak. Het zijn de kleinste vertakkingen van het bloedvatenstelsel. Als deze haarvaatjes gesloten zijn dan zijn ze niet zichtbaar met het blote oog. Gaan de haarvaatjes zich uitzetten onder de huid dan worden ze zichtbaar. De roodheid die dan zichtbaar is kun je niet wegkrijgen zonder ze te laten behandelen.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Advies na de behandeling

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Advies na de behandeling

Na een couperose behandeling is goede zonbescherming een must. PCA heeft een unieke zonnelijn geschikt voor alle huidtypes. Deze zonbescherming geeft een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden door de strenge instantie FDA (de Amerikaanse Food and Drug Administration) en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als voortijdige huidveroudering.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by