Behandel couperose en zie direct resultaat

Bent u die roodheid ook helemaal zat? En heeft u er genoeg van de camouflage op u rode wangen te moeten smeren? Of vragen mensen vaak of u het warm heeft of denken ze dat je bloost?

Wat is couperose?

Couperose kenmerkt zich door kleine rode adertjes en het kan verschillende oorzaken hebben. Het is een veel voorkomende oorzaak van roodheid in het gezicht. Het zijn kleine ontsierlijke adertjes die in de loopt van de tijd kunnen verergeren. Soms is het een erfelijke aanleg, maar het kan ook verergerd worden door tempratuurschommelingen, zon, stress alcohol en medicatie. Het komt meestal voor op de neus, wangen en kin maar ook op de hals en decolleté komen ze wel eens voor.
Een spinnaevi ziet er het zelfde uit alleen is dit een klein rood plekje met spinvormige haarvaatjes.

Het zijn hele kleine haarvaatjes die liggen in het bovenste huidoppervlak. Het zijn de kleinste vertakkingen van het bloedvatenstelsel. Als deze haarvaatjes gesloten zijn dan zijn ze niet zichtbaar met het blote oog. Gaan de haarvaatjes zich uitzetten onder de huid dan worden ze zichtbaar. De roodheid die dan zichtbaar is kun je niet wegkrijgen zonder ze te laten behandelen.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Het resultaat

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Het resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar. Na de couperose behandeling is de huid roder dan daarvoor dit verdwijnt weer binnen enkele uren. Direct na de behandeling is een heel klein korstje op de huid aanwezig, het zal een aantal dagen duren voordat dit weer volledig is genezen maar het herstel is te bevorderen met een spray die huid sneller geneest. Dit product is verkrijgbaar in de salon. Ook kan de huid behandeld worden met een cover cream zodat u direct weer mooi over straat kunt en de roodheid en de kleine korstjes niet meer zichtbaar zijn.

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by