Doeltreffende natuurlijke huidverbeterende peeling 

QUEEN OF PEELINGS
NEODERMA is sinds onze oprichting in 1992 marktleider in de bio-peeling behandelingen geformuleerd met kruiden en plantenextracten. Deze natuurlijk-biologische peeling methode was destijds een nieuwe en innovatieve aanpak.

 

In de loop der jaren hebben onze bio-peeling behandelingen aandacht en lof gekregen en zijn zij de toonaangevende standaard geworden. De bewezen resultaten van deze behandelingen zijn een belangrijke reden voor het succes en de erkenning van ons merk.

BIO-PEELING EARTH EDITIE

De unieke algen- & planten samenstelling werkt bij, acne littekens, striae, huidverheldering, anti-aging, vernieuwing, onzuivere huid, acne, grove poriën, oneffenheden, ernstig door de zon beschadigde huid/atrofie & elastose, diverse vormen van hyperpigmentatie, cellulitis, verslapte lichaamscontouren, zoals de buik en armen, en acnelittekens op de rug en andere delen van het lichaam.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Mag ik in de zon na de Bio Peeling?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Mag ik in de zon na de Bio Peeling?

Na de behandeling wordt de huid aangezet tot venieuwing en is de huid erg actief. 

Omdat de huid na de peeling gevoeliger is voor het zonlicht adviseren wij de eerste 10 tot 14 dagen niet in de zon te komen of onder de zonnebank te gaan.

Na een Bio peeling is de huid gevoeliger voor hyperpigmentatie en daarom is een goede zonbescherming een must. 

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by