Doeltreffende natuurlijke huidverbeterende peeling 

QUEEN OF PEELINGS
NEODERMA is sinds onze oprichting in 1992 marktleider in de bio-peeling behandelingen geformuleerd met kruiden en plantenextracten. Deze natuurlijk-biologische peeling methode was destijds een nieuwe en innovatieve aanpak.

 

In de loop der jaren hebben onze bio-peeling behandelingen aandacht en lof gekregen en zijn zij de toonaangevende standaard geworden. De bewezen resultaten van deze behandelingen zijn een belangrijke reden voor het succes en de erkenning van ons merk.

BIO-PEELING EARTH EDITIE

De unieke algen- & planten samenstelling werkt bij, acne littekens, striae, huidverheldering, anti-aging, vernieuwing, onzuivere huid, acne, grove poriën, oneffenheden, ernstig door de zon beschadigde huid/atrofie & elastose, diverse vormen van hyperpigmentatie, cellulitis, verslapte lichaamscontouren, zoals de buik en armen, en acnelittekens op de rug en andere delen van het lichaam.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Ga ik vervellen na de bio peeling?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Ga ik vervellen na de bio peeling?

Na de Bio peeling kan de huid na afloop wat roze zijn, maar dit is meestal binnen enkele uren weer afgenomen. Er kan op dag twee à drie een lichte schilfering van de huid ontstaan, dit is afhankelijk van de intensiteit van de peeling. Dit kan ongeveer vijf tot zeven dagen duren. Dit komt omdat de behandelingen van binnen naar buiten werken en de huid aanzetten tot vernieuwing, waarbij afvalstoffen worden afgevoerd en dode huidschilfers loslaten. Tijdens het afschilferingsproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en daarom is het belangrijk om de zon te vermijden en een dagverzorging te gebruiken die de huid beschermd tegen de zon. Mocht de huid droger aanvoelen dan kun je een hydraterend masker aanbrengen wat is geadviseerd tijdens de behandeling.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by