Doeltreffende natuurlijke huidverbeterende peeling 

QUEEN OF PEELINGS
NEODERMA is sinds onze oprichting in 1992 marktleider in de bio-peeling behandelingen geformuleerd met kruiden en plantenextracten. Deze natuurlijk-biologische peeling methode was destijds een nieuwe en innovatieve aanpak.

 

In de loop der jaren hebben onze bio-peeling behandelingen aandacht en lof gekregen en zijn zij de toonaangevende standaard geworden. De bewezen resultaten van deze behandelingen zijn een belangrijke reden voor het succes en de erkenning van ons merk.

BIO-PEELING EARTH EDITIE

De unieke algen- & planten samenstelling werkt bij, acne littekens, striae, huidverheldering, anti-aging, vernieuwing, onzuivere huid, acne, grove poriën, oneffenheden, ernstig door de zon beschadigde huid/atrofie & elastose, diverse vormen van hyperpigmentatie, cellulitis, verslapte lichaamscontouren, zoals de buik en armen, en acnelittekens op de rug en andere delen van het lichaam.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten na een bio peelingbehandeling?

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Wat kan ik verwachten na een bio peelingbehandeling?

De ervaring van de Bio peeling kan per persoon verschillen. Soms kan de huid wat gevoelig aanvoelen alsof er naaldjes in de huid aanwezig zijn die een prikkelend gevoel geven bij het aanraken van de huid. Ook kan de huid er rood/roze uitzien omdat de doorbloeding is geactiveerd. Deze kleur en het prikkelende gevoel is binnen korte tijd weer afgenomen. Direct na de behandeling is ziet de huid er fris en schoon uit.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by