Doeltreffende natuurlijke huidverbeterende peeling 

QUEEN OF PEELINGS
NEODERMA is sinds onze oprichting in 1992 marktleider in de bio-peeling behandelingen geformuleerd met kruiden en plantenextracten. Deze natuurlijk-biologische peeling methode was destijds een nieuwe en innovatieve aanpak.

 

In de loop der jaren hebben onze bio-peeling behandelingen aandacht en lof gekregen en zijn zij de toonaangevende standaard geworden. De bewezen resultaten van deze behandelingen zijn een belangrijke reden voor het succes en de erkenning van ons merk.

BIO-PEELING EARTH EDITIE

De unieke algen- & planten samenstelling werkt bij, acne littekens, striae, huidverheldering, anti-aging, vernieuwing, onzuivere huid, acne, grove poriën, oneffenheden, ernstig door de zon beschadigde huid/atrofie & elastose, diverse vormen van hyperpigmentatie, cellulitis, verslapte lichaamscontouren, zoals de buik en armen, en acnelittekens op de rug en andere delen van het lichaam.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

Veelgestelde vragen

Advies na de behandeling

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Advies na de behandeling

Na een Bio peeling is goede zonbescherming een must. binnen ons instituut hebben we gerenomeerde zon beschermingsproducten geschikt voor alle huidtypes. Deze zonbescherming producten geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden door de strenge instantie FDA (de Amerikaanse Food and Drug Administration) en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als voortijdige huidveroudering.

En drink voldoende water (1 a 2 liter) na de behandeling om alle afvalstoffen goed af te voeren.
Dit zorgt er ook voor dat de huid sneller tot rust komt en dat de doorbloeding weer snel zal afnemen.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by