Doeltreffende natuurlijke huidverbeterende peeling 

QUEEN OF PEELINGS
NEODERMA is sinds onze oprichting in 1992 marktleider in de bio-peeling behandelingen geformuleerd met kruiden en plantenextracten. Deze natuurlijk-biologische peeling methode was destijds een nieuwe en innovatieve aanpak.

 

In de loop der jaren hebben onze bio-peeling behandelingen aandacht en lof gekregen en zijn zij de toonaangevende standaard geworden. De bewezen resultaten van deze behandelingen zijn een belangrijke reden voor het succes en de erkenning van ons merk.

BIO-PEELING EARTH EDITIE

De unieke algen- & planten samenstelling werkt bij, acne littekens, striae, huidverheldering, anti-aging, vernieuwing, onzuivere huid, acne, grove poriën, oneffenheden, ernstig door de zon beschadigde huid/atrofie & elastose, diverse vormen van hyperpigmentatie, cellulitis, verslapte lichaamscontouren, zoals de buik en armen, en acnelittekens op de rug en andere delen van het lichaam.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Publicatie datum: 01-Jan-1970
De behandeling

De Bio peeling is een natuurlijke gezichtspeeling waarbij gebruik wordt gemaakt van organische oplossingen om de bovenste huidlaagen te verwijderen. Dit proces helpt een frisse, jeugdige huid te onthullen om het uiterlijk van huidproblemen, zoals bijne lijntjes, rimpels, littekens, acne en een ongelijkmatige teit te verbeteren.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by