Bel voor een afspraak
077 8511659

Verslapping van de huid

Het bindweefsel is een groot orgaansysteem dat in het hele lichaam voorkomt, ook wel onderhuids bindweefsel genoemd. Het is het weefsel dat de organen, zenuwen en bloedvaten omhult en verbindt, met als één van de belangrijkste taken de opslag van energie. In dit weefsel worden de voedingsstoffen in de vorm van vetten in vetcellen opgeslagen. Het onderhuids bindweefsel dient ook als isolatie- en beschermlaag en is verantwoordelijk voor de uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen. Voor een optimale huidconditie is het van belang dat het bindweefsel zo sterk mogelijk blijft om optimaal te kunnen fungeren in de huid. Om bindweefsel sterk te houden en tegelijkertijd de huidconditie te verbeteren kan behandeling door middel van een bindweefsel massage worden toegepast.

Wat kan Beauté de Prestige voor uw huid betekenen?

Passage Massage, ook wel bindweefsel massage genoemd, is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid en heeft raakvlakken met onder andere bindweefselmassage en lymfedrainage. Deze massagetechniek wordt niet toegepast op de spieren, maar is een vorm van massage waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven, op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Deze prikkel heeft invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen, de huid, spieren, botten e.d. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. Bindweefsel massage kan op het hele lichaam uitgevoerd worden.

Wat zijn de voordelen voor u?

Omdat bindweefsel massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen (onderhuids bindweefsel) resulteert deze behandeling in snel zichtbaar resultaat.

  • verbetering van de doorbloeding van de huid (betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen)
  • opheffing van verklevingen van de huid waardoor rimpels en littekens worden verminderd
  • verstevigde huid door stimulering en nieuwe aanmaak van het bindweefsel
  • verbetering van de afvoer van afvalstoffen
  • verbetering van de huidconditie, een egale en gezonde teint
  • verbetering van de huidstructuur
  • vernieuwing van cellen in de huid
  • verbeterde opname van voedingsstoffen

Door de bindweefsel massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd.

Ga terug naar het overzicht

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.