Bel voor een afspraak
077 8511659

UltraSound FaceLifting

Ultrasound facelifting is de nieuwste techniek op het gebied van huidverslapping uit Amerika.

UltraSound FaceLifting resultaat in slechts 1 behandeling!

Met UltraSound therapie word via ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. Deze geluidsgolven worden omgezet in warmte hierdoor word de aanmaak van collageen en elastine verhoogd in de huid. Dit proces geef de onderliggende huid meer volume.
3 tot 6 maanden na de behandeling word dit proces voortgezet waardoor de huid langzaam gelift wordt. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Een behandeling is voldoende omdat het opbouwproces in de maanden na de behandeling toeneemt. Vrij snel na de behandeling zult u merken dat de huid steviger aanvoelt.

Is er een gevorderde huidverslapping dan kan de behandeling na 3 maanden worden herhaald.

Het resultaat blijft zeker 1 jaar, in sommige gevallen zelfs 1,5 tot 2 jaar.

Hoe werkt de UltraSound FaceLifting?

Doordat er bij ultrasound therapie gebruik word gemaakt van microscopische echogeleiders is het mogelijk om op 3 verschillende diepten in de huid te behandelen. We kunnen de huid liften en verstrakken op 1,5 mm, 3 mm en zelfs 4,5 mm diepte! Deze gigantische diepte waarop we werken is de exacte huidlaag waarop een chirurg een facelift uitvoert, dat maakt de Ultrasound FaceLifting zo uniek en effectief.

Kan het resultaat extra gestimuleerd worden?

Door gebruik te maken van extra bouwstoffen voor binnenuit kunnen we de UltraSound FaceLifting

extra versterken. Zie de huid als een huis. Een huis heeft net als de huid drie lagen: elke laag heeft zijn eigen specifieke functie en vereist onderhoud. Voor de huid is dat vergelijkbaar. Wanneer we de UltraSound FaceLifting toepassen, kunnen we de fundering van het huis verstevigen. Door gebruik te maken van supplementen richten we ons op het van binnenuit glad maken en verstevigen van alle drie de huidlagen. Deze combinatie samen zorgt ervoor dat het de huid er strak en stevig uit ziet.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling kan in principe bij ieder huidtype en iedere huidtint worden toegepast.

Er zijn een aantal situaties waarbij de behandeling om medische redenen niet toegepast mag worden:

 • (recentelijk) gebruik van botox of fillers   
 • Metalen protheses in het te behandelen gebied
 • Pacemaker
 • tijdens zwangerschap
 • Bloedstolling/hartritmestoornissen
 • Kanker of bij chemotherapie/bestraling

De mogelijk te behandelen gebieden:

 • Hals
 • Onderkin
 • Rond de ogen
 • Voorhoofd
 • Kaaklijn + wangen + onderkin
 • Volledig gezicht
 • Volledig gezicht + Hals
 • Direct na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn maar dit is van korte duur en verdwijnt binnen enkele uren. Soms kan er sprake zijn van een lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking van de huid. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur. Er is een kleine kans op een blauwe plek deze heeft een langere herstel periode nodig en kleur van donker naar licht.

 • Het effect is bij sommige patiënten onmiddellijk na de behadeling waar te nemen, maar het uiteindelijke resultaat word geleidelijk zichtbaar na 2-3 zelfs na 6 maanden zichtbaar. Doordat het lichaamseigen collageen word gestimuleerd kunnen de resultaten verschillen per persoon. 
  Duur supplementen van binnenuit aan te vullen word het resultaat van de behandeling versterkt.
  Dit omdat de huidbouwstoffen van binnenuit nodig heeft om de huid op te bouwen.

  De leeftijd, huidtype en levensstijl zijn een bepalende factor voor de duur van het resultaat.

  (Gemiddeld is dit 1 tot 1,5 jaar)

 • Ultrasound facelifting behandelt de SMAS laag- dit is dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt. De ultrasound facelifting geeft minder drastische resultaten dan een chirurgische facelift maar is een goed alternatief voor personen die nog niet klaar zijn voor een chirurgie of voor patiënten die het effect van een chirurgische ingreep willen versterken en/of verlengen.

 • Dankzij de Ultrasound Facelifting  is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk en vormt daarmee een goed alternatief voor chirurgische lifting.

  Ultrasound is de meest gecontroleerde methode van huidverstrakking op basis van warmte diffusie. Ook is de behandeltijd met deze methode korter. Als u meerdere plaatsen in hals of gezicht wilt behandelen, kan dit nu in een kortere periode. Ultrasound geeft sneller resultaat.

 • Doordat er energie word afgegeven aan de huid zul je een lichte tot matige prikkeling voelen.
  De behandeling word over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Het pijnniveau kan per persoon verschillen.
  Om het comfort van de behandeling te verhogen kun je een pijnstiller gebruiken voorafgaand aan de behandeling.

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.