Bel voor een afspraak
077 8511659

Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende chronische aandoening van het gezicht, die vooral gezien wordt bij vrouwen van middelbare leeftijd, de belangrijkste kenmerken:

  • blozen
  • roodheid
  • couperose
  • zeer reactieve huid;  na blootstelling aan wind, kou of na het wassen van het gezicht ervaart men soms een prikkend, jeukend of pijnlijk gevoel in het gezicht. Naast een rode kleur heeft de huid ook vaak veel pukkeltjes, bultjes en puistjes.

Rosacea word veroorzaakt door een demox-mijt. Omdat deze mijt zich blijft vernieuwen is het belangrijk om met de juiste behandelingen ervoor te zorgen dat de huid zich vernieuwd, zonder dat de schadelijke factoren (bacterien-demoxmijt) zich ook vernieuwen.

Wat kan Beauté de Prestige voor uw huid betekenen?

Door de huid te behandelen met de juiste peelings wordt de mijt gedood en komt er weer een gezonde celdeling op gang, met als resultaat een gezonde huid met een stralende teint. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek, waarbij een huidanalyse wordt gedaan, kan worden bepaald welke behandelplan voor uw huid geschikt is; welke peelings en welke producten voor thuis. Hierbij wordt een indicatie gegeven van het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • verminderd irritatie (gevoeligheid en roodheid) van de huid
  • een gezonde huid met stralende teint


Ga terug naar het overzicht

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.