Bel voor een afspraak
077 8511659

Rimpels

Rimpels, we kennen ze allemaal. De bekende frons-rimpel, rimpels en fijne lijntjes rondom de mond of rondom de ogen, op de wangen of de neuslippenplooi. Kies dan voor Micro Needling Therapie (Derma-pen) of BioSkinJetting.

Wat kan Beauté de Prestige voor uw huid betekenen?

Bij Beauté de Prestige wordt gewerkt met de Pascaud BioSkinJetting techniek, een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie zonder vloeistof en Micro Needling Therapie waarbij wel gebruik wordt gemaakt van werkzame stoffen. Op basis van uw huidconditie en wensen wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. Uiteraard kan dit ook een combinatie zijn van beide behandelingen.

Voor een spectaculair resultaat kunt u zowel Micro Needle Therapie als BioSkinJetting combineren met fruitzuurpeelings. Peelings zorgen voor egalisatie en een behandeling met BioSkinJetting of micro-needle zorgt voor een specifieke aanpak van rimpels en fijne lijntjes.

Micro Needling Therapie (Derma-pen)
De Derma-pen is de allernieuwste techniek op het gebied van micro-needling therapie (micro-naaldjes therapie) voor collageenstimulatie in de huid. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur-gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd.

Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag de Derma-pen behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden. Ten opzichte van andere micro-needling behandelingen is de Derma-pen effectiever, maar ook veiliger. De behandeling kan worden uitgevoerd met een mono-pen of multi-pen (12-punts naald). Met de mono-pen is het mogelijk om specifieke zones met zichtbare lijntjes en rimpels te behandelen. De rimpels worden plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen.

Hoe werkt de Derma-pen?
De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamd ‘needlen’ van de huid. Voordat de Derma-pen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaloronzuur-gel op de huid aangebracht. Vervolgens maakt de Derma-pen microscopisch kleine kanaaltjes in de huid waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Deze ‘needling’ brengt een aantal natuurlijke processen op gang, zo worden de cellen in de diepere huidlagen gestimuleerd tot collageenproductie. Daarnaast zorgt de Derma-pen voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door toevoegingen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger. Deze werkzame stoffen worden op uw huidbehoeften afgestemd.

Derma-pen is geschikt voor alle huidtypen doordat de diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken wordt afgestemd op elke huid.

BioSkinJetting
Deze behandeling maakt gebruik van het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Door middel van een speciale techniek wordt de onderliggende en omringende huid van de rimpel losgemaakt en geactiveerd om zelf nieuw bindweefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel van binnenuit opvullen. De rimpel of het litteken wordt gedurende het behandeltraject minder diep. Rimpels en kleine littekens worden met deze methode zichtbaar verminderd. Bovendien is het resultaat natuurlijk en langdurig, omdat de huid zelf wordt aangezet tot de vorming van collageen.

De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling ontstaan zijn eenvoudig te camoufleren met foundation, ze zijn bovendien na enkele dagen verdwenen.

Wat zijn de voordelen van beide behandelingen voor u?

  • snel zichtbaar en natuurlijk resultaat, zonder inspuitingen
  • fijne rimpels verdwijnen
  • diepe rimpels verminderen
  • uw gezicht blijft toonbaar
  • de behandeling is niet pijnlijk

Ga terug naar het overzicht

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.