Reviews

Kundig advies! En een heerlijke behandeling. Zeer tevreden!

Klant uit Sint Antonis

Heel blij met de resultaten van de MeLine pigmentbehandeling. Rianne gaf goede tips en was altijd bereikbaar voor advies over het gebruik van de thuis producten wanneer de huid daarop reageerde.

Klant uit Venray

Rianne kijkt tijdens afspraak hoe het met de huid is gesteld en adviseert daar een passende behandeling bij. Zij vertelt altijd precies wat ze gaat doen en waarom.

Klant uit Horst

Voor de tweede keer een PCA retinol peeling behandeling ondergaan. Door deze behandeling word je huid echt intens mooi . En met de juiste producten blijft mijn huid nu mooi en gezond. Echt een aanrader.

Klant uit Horst

Ik kom al jaren bij Rianne. Ze geeft erg goed advies en ik merk een duidelijke verbetering van mijn huid. Ik heb weer een heerlijke behandeling ondergaan.

Klant uit Leunen

Rianne weet veel over het vak, de werking van de producten en de behandelingen. Ook fijn dat ze uitlegt wat ze aan het doen is, en wat ze gaat doen. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar.

Klant uit Melderslo

Fijne sfeer,  to the point. Ik ben heel goed geholpen.

Klant uit Sevenum

Bij binnenkomst al meteen een hartelijk ontvangst. Rianne geeft je het gevoel dat jij de enige bent die telt. Rustig, kundig en professioneel geeft ze advies en vertelt ze wat de huid nodig heeft. De hele behandeling wordt daar op afgesteld. Super!

Klant uit Horst

Rianne bespreekt in het begin van je consult hoe je de vorige behandeling hebt ervaren. Samen in overleg wordt dan bekeken welke behandeling je het beste kunt voortzetten. Ze vertelt duidelijk wat ze gaat doen en met welk product. Ook vermeldt ze erbij als je eventueel een tinteling of iets dergelijks kunt voelen. Dat vind ik heel prettig!

Klant uit Grubbenvorst

Ik ben tevreden over de persoonlijke benadering en ook over de deskundigheid. De adviezen over de producten wordt op een goede manier gegeven.

Klant uit Broekhuizenvorst

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2022
Created by