Bel voor een afspraak
077 8511659

Persoonlijk advies

Bij Beauté de Prestige staan kwaliteit en resultaat hoog in het vaandel. U kunt rekenen op een deskundig behandelplan en een eerlijk productadvies. Ieder behandelplan wordt specifiek afgestemd op uw huidconditie & persoonlijke wensen en bevat een productadvies voor thuis. Dagelijkse huidverzorging draagt immers bij aan het gewenste resultaat.

Wat kunt u van mij verwachten?
Een eerste afspraak bij Beauté de Prestige bestaat uit een persoonlijk gesprek waarin uw huidprobleem en wensen centraal staan. Tevens zal ik een huidanalyse bij u uitvoeren om uw huidconditie te bepalen. Aan de hand van mijn bevindingen en uw wensen volgt een deskundig behandeladvies op maat, dat later wordt aangevuld met een productadvies voor thuis. U krijgt heel veel te weten over uw huid. Met alle opgedane kennis, een eerste behandeling en een eerlijk productadvies is de eerste stap gezet naar een optimaal behandelresultaat.

Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik graag de tijd voor u waarin ik alle mogelijkheden met u bespreek. Gedurende het behandeltraject kunt u rekenen op goede begeleiding en uiteraard zorg ik voor een goede nazorg. Samen bouwen we aan een optimaal resultaat, een stralende huid die in topconditie is. Er wordt gewerkt aan de hand van drie fases:

Huidanalyse
In deze fase wordt de basis gelegd voor een behandeltraject of wordt juist gedurende een traject tussentijds de huidconditie bepaald. Een dergelijke huidanalyse wordt uitgevoerd met de Mac Sensor die onder andere de elasticiteit, het talg- en vochtgehalte van de huid meet.

Indien het gaat om een eerste kennismaking vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats waarin uw huidprobleem en wensen centraal staan. Aan de hand van mijn bevindingen en uw wensen volgt een deskundig behandeladvies op maat dat later wordt aangevuld met een productadvies voor thuis. Tijdens deze kennismaking ik graag de tijd voor u waarin ik alle mogelijkheden met u bespreek. U krijgt veel te weten over uw huid. Met alle opgedane kennis, eerste behandeling en een eerlijk productadvies is de eerste stap gezet naar een optimaal behandelresultaat.

Huidbehandeling
In deze fase worden intensieve, resultaatgerichte behandelingen toegepast om bestaande huidproblemen aan te pakken, met als doel uw huid weer in topconditie te brengen en deze te laten stralen.

Tijdens deze fase kunt u starten met uw productadvies voor thuis om het resultaat van de behandelingen te versterken en te optimaliseren. Gedurende het behandeltraject kunt u rekenen op goede begeleiding. Samen bouwen we aan een optimaal resultaat, een stralende huid die in topconditie is.

Tevens kunt u terecht voor een persoonlijk make-up advies dat is gericht op 100% natuurzuivere minerale make-up met huidverbeterende eigenschappen. Goede make-up draagt immers ook bij aan de conditie van uw huid.

Nazorg
In deze fase wordt uw behandeltraject geëvalueerd en wordt het traject, indien gewenst, voortgezet om het resultaat van de behandelingen te blijven behouden. Uiteraard wordt ook uw productadvies voor thuis onder de loep genomen.

Ga terug naar het overzicht

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.