Mesotherapie: huidverjonging door een huidverjongende cocktail in de huid

Heeft u last van fijne lijntjes, beginnend huidvolumeverlies of een trekkerige huid? Dan is mesotherapie de behandeling die ervoor zorgt dat uw huid er weer jong en stralend uitziet.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

Mesotherapie voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van een cocktail met hyaluronzuur en werkzame stoffen. Hyaluronzuur is een belangrijk bestanddeel om de huidconditie op peil te houden. Het is van nature aanwezig in ons lichaam en het bindt vocht in de huid, waardoor de huid beter wordt gehydrateerd. Dit zorgt ervoor dat de huid er mooi en gevoed blijft uitzien. De cocktail bevat 58 ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, vitamines, mineralen, aminozuren en peptiden en is biologisch afbreekbaar. Deze cocktail brengen we met de meso-gun dieper in de huid aan via van kleine prikjes, die nauwelijks voelbaar zijn.

Afspraak maken

Het resultaat

Na een mesotherapie behandeling is het resultaat meteen zichtbaar: de huid is beter gehydrateerd en ziet er stralend uit. De poriestructuur is fijner en de huid heeft een betere spankracht, waardoor deze voller oogt. Het meeste resultaat ziet u na het ondergaan van een kuur. daarna is het raadzaam de behandeling om de vier tot zes weken te herhalen voor een optimale ondersteuning.

De voordelen

  • Optimale hydratatie van de huid.
  • Fijne lijntjes en rimpels verminderen.
  • Verfijning van de huidstructuur.
  • Verbetert de stevigheid van de huid.
  • Verbetert de totale huidconditie en laat de huid stralen.
  • De behandeling is niet pijnlijk.
  • Snel zichtbaar en natuurlijk resultaat.

Veelgestelde vragen

De huid kan licht gevoelig aanvoelen na de behandeling en een beetje rood zijn. Dit is van korte duur en herstelt binnen enkele uren. Daarna is uw huid meteen fris en stralend.

Suppletie zorgt voor een extra binding van het hyaluronzuur in de diepere huidlagen. De huid krijgt meer bouwstoffen en hierdoor ontstaat er een beter resultaat.

Voor een optimaal resultaat is het raadzaam om een kuur van vier tot zes behandelingen te ondergaan, telkens om de twee weken. De huid zal er na iedere behandeling mooier uitzien. Daarna is het raadzaam de behandeling minimaal eenmaal per vier weken te onderhouden.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by