Bel voor een afspraak
077 8511659

Parfums

De parfums bij Beauté de Prestige staan garant voor een echte beleving voor uw zintuigen. Maak kennis met enkele bijzondere geursensaties van de merken IL Profumo, Robert Piguet en Juliette Has a Gun. Allen met een eigen verhaal en een eigen filosofie.

IL Profumo 'The Magic of Perfume'

IL profumo is een niche parfummerk uit Italië. Het label is ooit ontwikkeld door Silvana Casoli, een bekende aromatherapeute die haar opleiding heeft gevolgd aan de universiteit van Urbino, faculteit der natuurwetenschappen. De lijn van IL Profumo bestaat uit eau de parfums waarvan de geuren werken op basis van osmose. Dit is een natuurlijk proces waarbij via de huid de opname en afgifte van de geur tot stand komt. Door de diepe werking van de natuurlijke ingrediënten op de zuurgraad van de huid, ontwikkelt de geur zich gedurende 24 uur op een individuele en unieke wijze. De warmte van de huid en de osmotische vermeninging van de opperhuid bepalen de intensiteit van de geur. De geurervaring is verfijnd en subtiel.

Wat maakt IL Profumo zo bijzonder?

  • Het bijzondere aan de parfums is de mogelijkheid om ze te combineren zodat een eigen originele creatie onstaat.
  • Voor de vervaardiging van de geuren worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt van hoogwaardige kwaliteit.
  • Alle geuren van Il profumo werken aromatisch: iedere geur heeft haar eigen effect op de psyche van haar drager.

Robert Piguet

Op het hoogtepunt van de Parijse mode van de jaren '30 en '40 verbeelden de welsprekende ontwerpen van Robert Piguet's de verpersoonlijkte verfijning en verleiding. Hij werd met zijn haute couture de lieveling van Frankrijks upperclass. Robert Piguet werd de vertrouweling en mentor van Christian Dior. In 1944 bracht de couturier zijn eerste parfum 'Bandit' uit. 'Fracas', de succesvolle follow-up, blijft een klassieker en is de lievelingsgeur van veel van de meest gedenkwaardige vrouwen in de wereld.

Juliette Has a Gun

Wanneer u gaat voor stoer en spannend in combinatie met lieflijk en onschuldig, is Juliette has a Gun dé geur voor u. Alle Juliette Has a Gun parfums zijn creaties van Romano Ricci, de achter kleinzoon van Nina Ricci. De geuren van Juliette Has a Gun zijn allemaal uniek met een eigen identiteit; een ode aan de kracht van de moderne vrouw. De eerdere geuren van Juliette has a Gun waren gebaseerd op rozen. De nieuwe geuren kennen ook een meer mannelijke geur en tonen de sterke kant van de vrouw in de samenleving.

Ga terug naar het overzicht

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.