Huidverbetering op maat

Er zijn verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de huidconditie zoals invloeden van buitenaf, maar ook de leefstijl, denk aan stress, weinig slaap, verkeerde voeding. Omdat dit de huidconditie kan veranderen is het belangrijk om telkens opnieuw de behandeling af te stemmen op de behoeftes van de huid.
Dit is exact wat we bij Beauté de Prestige doen, het afstemmen van de behandeling op jouw huidbehoefte. 
Om die reden zijn er geen standaardbehandelingen die worden aangeboden. Alle behandelingen worden afgestemd op jou en jouw huid.
maatwerk dus!

Werkwijze

1. U geeft aan wat voor jouw belangrijk is om de huid te verbeteren.
2. U geeft aan in overleg wat de intensiteit van de behandeling mag zijn.
3. De huidspecialist stelt een behandeling op maat samen.

Komt u voor de 1e keer dan word er voorafgaand aan de eerste behandeling een intakegesprek ingepland met aansluitend een hoogwaardige huidanalyse waarbij we kijken naar de talg, vocht en elasticiteit van de huid. Zo krijgen we een goed beeld van wat de huid nodig heeft. Op basis van deze gegevens wordt er een behandelplan samengesteld en productadvies gegeven. Zo kunnen we samen het beste resultaat behalen voor jouw huid.

De behandeling

Het resultaat

De voordelen

De behandeling

U kunt zelf aangeven welke tijd u kwijt wilt zijn voor de behandeling en met welk merk u behandeld wilt worden. De behandeling word afgestemd op uw wensen en huidconditie.

Afspraak maken

Het resultaat

U weet vooraf wat de kosten zijn
Het is een ontspannende behandeling met direct zichtbaar resultaat.

De behandeling kan ingezet worden bij:

  • een droge trekkerige huid
  • een vale grauwe huid
  • een vette huid
  • een huid die een energie boost nodig heeft
  • preventief om een mooie huidconditie te behouden

De voordelen

  • een mooie egale teint
  • een gehydrateerde huid
  • een betere doorbloeding
  • een stralende huid
  • de huid voelt comfortabeler aan

Veelgestelde vragen

Mild   99,-
Medium 120,-
Intense 140.-
Strong 152,-

Om uw behandeling compleet te maken worden tijdens alle behandelingen de wenkbrauwen in model gebracht door middel epileren en/of harsen. (dit is inbegrepen in de prijs)
Wilt u uw behandeling uitbreiden dan is dat mogelijk:                               

Harsen bovenlip € 16,-
Harsen bovenlip & kin € 29,-
Verven wimpers  € 16,-
Verven wenkbrauwen € 16,-
Wimpers en wenkbrauwen verven € 29,-

De behandelingen worden uitgevoerd met: Pascaud/ PCA Skin / Hydropeptide.

Pascaud
Het unieke Pascaud anti-aging concept biedt de stap tussen reguliere schoonheidsverzorging en de stap naar een kliniek. De Pascaud-behandelingen worden onder andere ingezet voor het corrigeren van rimpels, liften van de huid, het verstevigen van de huidbarrière en de verfijning van de huidstructuur. Kortom: uw huid wordt behandeld tegen de gevolgen van het ouder worden en wordt in topconditie gebracht.

PCA Skin 
PCA Skin richt zich met professionele behandelingen en producten op huidverbetering. Het merk is een pionier in milde, maar toch zeer effectieve peelings. De peelings zijn erop gericht om de celdeling te verjongen. Alle PCA Skin behandelingen zijn gericht op anti-aging. Daarnaast kan er sprake zijn van een ander huidprobleem, zoals bijvoorbeeld acné, pigmentproblemen of roodheid. PCA Skin is veeleisend als het gaat om innovatieve huidverbetering en streeft ernaar om de verwachtingen te blijven overtreffen.

Hydropeptide
Bij Hydropeptide draait het om de principes van epigenetica om het lichaam zelf aan het werk te zetten tot verbetering van de huid. Bij Hydropeptide gebeurt dit door middel van een mix van verschillende peptides. Peptides zijn natuurlijke moleculen met korte ketens aminozuren die werken als celcommunicators. Zij activeren de huid om op een gezondere, jongere manier te functioneren.Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

© 2022
Created by