Bel voor een afspraak
077 8511659

Merken

Alle merken waarmee wordt gewerkt zijn identiek aan de huid en zorgen ervoor dat de huid deze werkstoffen erkend zodat er op een natuurlijke manier huidverjonging en verbetering ontstaat. Ze leven een eigen filosofie na, met als uitgangspunt dat de kwaliteit en resultaatgerichtheid van de producten voorop staat.

Pascaud 
Het unieke Pascaud anti-aging concept biedt de stap tussen reguliere schoonheidsverzorging en de stap naar een kliniek. De Pascaud-behandelingen worden onder andere ingezet voor het corrigeren van rimpels, lifting van de huid, het verstevigen van de huidbarrière en verfijning van de huidstructuur. Kortom: uw huid wordt behandeld tegen de gevolgen van het ouder worden en wordt in topconditie gebracht.

PCA Skin 
PCA Skin richt zich met professionele behandelingen en producten op huidverbetering. Het merk is een pionier in milde, maar toch zeer effectieve peelings. De peelings zijn erop gericht om de celdeling te verjongen. Alle PCA Skin behandelingen zijn gericht op anti-aging. Daarnaast kan er sprake zijn van een ander huidprobleem, zoals bijvoorbeeld acné, pigmentproblemen of roodheid. PCA Skin is veeleisend als het gaat om innovatieve huidverbetering en streeft er naar om de verwachtingen te blijven overtreffen.

Hydropeptide
Bij Hydropeptide draait het om de principes van epigenetica om het lichaam zelf aan het werk te zetten tot verbetering van de huid. Bij Hydropeptide gebeurt dit doormiddel van peptides. Peptides zijn natuurlijke moleculen met korte ketens aminozuren die werken als celcommunicators.
Zij activeren de huid om op een gezondere, jongere manier te functioneren.

Meline
MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elke huidskleur en pigmentsoort. De producten en behandelingen zijn erg specialistisch en vereisen veel ervaring en kennis van de huidspecialist.
MeLine behandelingen kunnen worden ingezet voor pigmentstoornissen in het hele gezicht, op het lichaam of op een lokale pigmentvlek. De lokaal te behandelen pigmentatie volstaat met 1 behandeling, een zogeheten spotbehandeling. Pigmentstoornissen van een groter oppervlak worden in kuurverband behandeld. 

Laviesage
Laviesage nutricosmetics ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen die het lichaam optimaal ondersteunen en de huidkwaliteit van binnenuit verbeteren. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Exclusieve geuren die zorgen voor het totaalplaatje voor de vrouw van nu die houd van net dat beetje anders dan anders.
Make-up op minerale basis die ervoor zorgt dat de huid niet afsluit en zo ook aansluit bij de filosofie van de huidverzorgings merken.

  • IL Profumo, Robert Piguet en Juliette Has a Gun (exclusieve parfums)
  • Youngblood (zuivere, minerale make-up)
  • Kure Bazaar (manicure & nagellak)

Klik hier voor het verhaal achter de exclusieve parfums IL Profumo, Robert Piguet en Juliette Has a Gun.

Klik hier voor het verhaal achter Youngblood Mineral Make-up; de droom van iedere vrouw!

Klik hier oor het verhaal achter Kure Bazaar en de verschillende manicurebehandelingen. 

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.