Bel voor een afspraak
077 8511659

Gevoelige huid verdiend speciale aandacht

Huidspecialist Rianne is gespecialiseerd in het behandelen van de gevoelige huid, bijvoorbeeld eczeem en huidverzorging bij kanker.

Eczeem
Eczeem is een huidaandoening waarbij de huid ontstoken raakt. Het is niet precies bekend waardoor en hoe eczeem ontstaat. Vaak ontstaat de ontstekingsreactie in de huid door een overgevoeligheids- of allergische reactie, dit kan per persoon verschillen. Erfelijke aanleg speelt bij eczeem vaak een belangrijke rol. Eczeem kenmerkt zich vaak door rode, schilferige plekken, waarbij soms ook bultjes en blaasjes ontstaan, meestal gepaard met jeuk. We kennen 2 typen eczeem:

Constitutioneel eczeem
Deze vorm van eczeem ontstaat door onbekende oorzaken van binnenuit het lichaam. Dit komt voornamelijk voor bij kinderen, maar kan ook chronisch blijven of op latere leeftijd terug keren. De huid voelt droog en ruw aan.

Contact eczeem
Deze vorm van eczeem ontstaat door contact met bepaalde stoffen, daar waar de stof in contact is gekomen met de huid.

Wat kan Beauté de Prestige voor uw huid betekenen?

De behandeling van eczeem is gericht op het in balans brengen van de beschermlaag van de huid, ook wel huidbarrière genoemd. Als deze barrière verstoord is, word de huid kwetsbaar. Tijdens het behandelen van eczeem gaan we de ontstekingsreactie bestrijden, de huid hydrateren en de barrière weer opbouwen. De producten die hierbij worden gebruikt hebben voornamelijk een verzachtende en herstellende werking.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • een verbeterd vochtgehalte in de huid
  • de huid wordt weer zacht en soepel
  • een gezonde huid met een stralende teint

Huidverzorging bij kanker

Helaas kan het leven van mensen met kanker in een korte tijd ingrijpend veranderen. Naast de lichamelijke problemen die zich voordoen, krijgt men ook emotioneel nogal wat te verwerken. De behandeling van kanker zoals chemotherapie, bestraling en andere medicatie zorgen vaak voor lichamelijke en psychische belasting welke onder andere het uiterlijk doen veranderen. De barrièrefunctie van de huid veranderd waardoor de huid dunner kan worden en gevoeliger voor UV-stralen. Bovendien kunnen roodheid, branderigheid, zwelling en een acné-vormige uitslag ontstaan. Latere effecten kunnen bestaan uit een droge huid en haar- en nagelveranderingen.

Wat kan Beauté de Prestige voor uw huid betekenen?

Beauté de Prestige is gespecialiseerd in het behandelen van de huid die te maken heeft (gehad) met behandelingen en medicatie tegen kanker. Door de heftige bijwerkingen is het van belang om de huid met de juiste zorg en kennis te behandelen om deze in optimale conditie te brengen. U kunt rekenen op professioneel advies en tips voor het verzorgen van de huid, voorafgaand, tijdens en na afloop van de behandelingen en medicatie tegen kanker. Alle behandelingen worden afgestemd op de fase waarin een cliënt zich verkeerd.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • een optimale huidconditie waarbij
  • een moment van ontspanning tijdens behandelingen
  • een deskundig huidverzorgingsadvies voor thuis

Maak een afspraak voor een vrijblijvend behandel- en/of productadvies. Tevens kunt u bij Beauté de Prestige terecht voor de verzorging van uw nagels en handen.

Voor speciaal haarwerk bevelen wij graag het haaratelier van 'FRANCIS' aan.

Ga terug naar het overzicht

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.