Bel voor een afspraak
077 8511659

Futloze huid en grauwe teint

TCA Peeling 'binnen 1 week een nieuwe huid!'Beauté de Prestige biedt verschillende soorten peelings aan, op basis van enzymen, op basis van zuren en combinaties van enzymen, zuren of scrubdeeltjes. Onze peelings zorgen voor huidvernieuwing en gaan de strijd aan met onder andere fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentvlekjes, grove structuur en zonschade. Hoe intensief de peeling werkt, is afhankelijk van welke peeling en welke concentratie er wordt gebruikt. Voor iedere huid heeft Beauté de Prestige een geschikte peeling. Afhankelijk van de huidconditie en het gewenste resultaat passen we de soort fruitzuur peeling aan op je huid.

TCA Peeling 'Professional Peeling'
De Pascaud TCA Peeling is een doorbraak op het gebied van huidverbetering en huidverjoning en leidt tot spectaculaire verbetering van de huidconditie. Het maakt de huid strakker, gladder en jonger. Een normale peeling verwijdert alleen dode huidcellen,  terwijl deze peeling reikt tot de basale cellenlaag. Al na één behandeling treedt opzienbarend resultaat op. U moet rekening houden met 1 week vervelling en daarna geniet u van een prachtige nieuwe huid!

Voorbehandeling
Voorafgaand aan de TCA Peeling dient u 10 nachten speciale ampullen aan te brengen na het reinigen van uw huid.  Deze ampullen bereiden uw huid voor op de peeling door ervoor te zorgen dat de opperhuid (bovenste huidlaag) wordt ontdaan van een aantal lagen dode huidcellen.  Zo kan de TCA Peeling een diepere en gelijkmatiger effect teweeg brengen. Op de 11e dag ondergaat u de TCA Peeling in de salon. Direct na de behandeling voelt de huid strak, maar ontspannen aan. De dagen na de behandeling gaat de huid bruine verkleuringen vertonen en zal deze vervolgens gaan vervellen. Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en kunt u genieten van een nieuwe, frisse huid!

De TCA Peeling kan ook op andere lichaamsdelen worden toegepast, zoals hals, decolleté handen, armen, benen en de rug.

De behandeling kan worden herhaald met een tussenpose van een maand. Een halfjaarlijkse of jaarlijkse herhaling van de TCA Peeling zorgt voor een langer-termijn effect. De Peeling zal de huid op een gecontroleerde en veilige manier reinigen/peelen en zal geen schade aanrichten. De peeling maakt de huid juist steviger, dikker en weerbaarder.

Nabehandeling
U krijgt uitgebreide instructies mee hoe u de huid na de peeling dient te verzorgen. Dit zijn onder andere de cleanser, 24 uurs cremé, het innovatief serum en de covercream van Pascaud. Na twee weken kunt u uw huid weer verwennen met een goed hydraterend masker, aangepast aan uw huid. Na de behandeling is de huid in staat alles extra goed op te nemen wat u geeft, dus dat is hèt moment om de huid te voorzien van de juiste huidverzorgingsproducten. Het Pascaud Innovatief serum is het meest hoogwaardig vitamine C serum ter wereld en zal het liftend effect na de peeling stimuleren, evenals de werking tegen pigmentvlekken.

  • Fijnere huidstructuur
  • Minder pigmentvlekjes
  • Frissere huidskleur
  • Minder lijntjes
  • Voor de zonbeschadigde huid

Ga terug naar het overzicht

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.