Bel voor een afspraak
077 8511659

Fijne lijntjes en de-hydratatie

U herkent het vast wel, fijne lijntjes rondom uw mond en ogen, grove poriën, littekens, een vochtarme of verslapte huid of een grauwe en doffe huidskleur. Of is uw huid gewoonweg toe aan een intensieve energie boost? Kies dan voor Micro Needling Therapie (Derma-pen) of Mesotherapie.

Wat kan Beauté de Prestige voor uw huid betekenen?

Op basis van uw huidconditie en wensen wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. Uiteraard kan dit ook een combinatie zijn van beide behandelingen.

Voor een spectaculair resultaat kunt u zowel Micro Needle Therapie als Mesotherapie combineren met fruitzuurpeelingsPeelings zorgen voor egalisatie en een behandeling met mesotherapie of micro-needle zorgt voor een intensieve en diepe voeding van de huid.

Micro Needling Therapie (Derma-pen)
De Derma-pen is de allernieuwste techniek op het gebied van micro-needling therapie (micro-naaldjes therapie) voor collageenstimulatie in de huid. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur-gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd.

Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag de Derma-pen behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden. Ten opzichte van andere micro-needling behandelingen is de Derma-pen effectiever, maar ook veiliger. De behandeling kan worden uitgevoerd met een mono-pen of multi-pen (12-punts naald). Afhankelijk van uw huidbehoefte en wensen wordt bepaald welke techniek het meest geschikt is.

Hoe werkt de Derma-pen?
De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamd ‘needlen’ van de huid. Voordat de Derma-pen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaloronzuur-gel op de huid aangebracht. Vervolgens maakt de Derma-pen microscopisch kleine kanaaltjes in de huid waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Deze ‘needling’ brengt een aantal natuurlijke processen op gang, zo worden de cellen in de diepere huidlagen gestimuleerd tot collageenproductie. Daarnaast zorgt de Derma-pen voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door toevoegingen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger. Deze werkzame stoffen worden op uw huidbehoeften afgestemd.

Derma-pen is geschikt voor alle huidtypen doordat de diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken wordt afgestemd op elke huid.

Mono-Needle
Met de mono-pen is het mogelijk om specifieke zones met zichtbare lijntjes en rimpels te behandelen. De rimpels worden plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen.

Mesotherapie
Pascaud Meso-methode is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro-injecties. Mesotherapie voorziet de diepere huidlagen van voedingsstoffen, bouwstoffen en een betere hydratatie waardoor een goede basis word gelegd om er stralend uit te zien. Mesotherapie mag zeker niet vergeleken worden met rimpelvulmiddelen.

Behandeling 'Huidverjongende coctail'
Mesotherapie voor huidverjonging (cocktail HASR-58) is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro-injecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo'n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een digitaal gestuurd mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. De cocktail bevat 58 ingrediënten waaronder hyaluronzuur, vitamines, mineralen, aminozuren en peptiden en is biologisch afbreekbaar. 

Wat zijn de voordelen van beide behandelingen voor u?

  • optimale hydratatie van de huid
  • fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • verfijning van de huidstructuur
  • vermindering van littekens
  • verbeterd de stevigheid van de huid
  • verbeterd de totale huidconditie en laat de huid stralen

Ga terug naar het overzicht

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.