Bel voor een afspraak
077 8511659

Even voorstellen...

Mijn naam is Rianne Smits, huidspecialist en ondernemer van Beauté de Prestige.

Ik heb een grote passie voor schoonheid. Dagelijks is het voor mij een uitdaging om de beste behandelingen te geven zodat iedere klant stralend de salon verlaat, dan is mijn doel bereikt! Met grote zorg en persoonlijke aandacht voor u én voor uw huid voer ik mijn vak uit. Deskundigheid en resultaatgerichtheid staan hierbij centraal zodat u kunt rekenen op een optimaal resultaat, namelijk een stralende huid die in topconditie is.

Voortdurend ben ik op zoek naar innovatie en inspiratie om mezelf te ontwikkelen en het beste uit mijn concept 'Beauté de Prestige' te halen. Door het blijven volgen van opleidingen en cursussen blijf ik mezelf specialiseren in de nieuwste behandeltechnieken op het gebied van huidverbetering & huidverjonging (anti-aging). Tevens volg ik de beauty trends op de voet zodat ik u elk seizoen kan voorzien van de nieuwste kleur- en geursensaties op het gebied van make-up en parfum.

De bekroning op mijn loopbaan als huidspecialist is het winnen van de Beauty Award voor

'Beste Schoonheidsspecialist Zuid-Nederland 2018' .

Graag verwelkom ik u bij Beauté de Prestige,

Rianne Smits

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.