Bel voor een afspraak
077 8511659

Ga de strijdt aan met acné

Acné is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Acné komt meestal voor in het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug, voornamelijk bij pubers, maar ook bij volwassenen. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening welke zelfs psychische klachten kan geven.

Acné is een aandoening van de talgklieren en wordt vaak veroorzaakt door hormonale veranderingen in de puberteit. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben, bijvoorbeeld door stress, bacteriën, contact met bepaalde stoffen zoals bijvoorbeeld in cosmetica of met name bij vrouwen door het gebruik van medicatie zoals de pil, spiraaltje en/of andere medicijnen.

Acné-problemen zijn erg specifiek en ziet er dus niet bij iedereen hetzelfde uit. We kennen oppervlakkige mee-eters (zwarte comedonen) en meer onderhuids gelegen mee-eters (witte comedonen). In andere gevallen staan ontstekingsverschijnselen meer op de voorgrond en bepalen rode pukkels en puistjes, pijnlijke onderhuidse knobbels of cysten (met talg gevulde holtes) het aanzicht.

Wat kan Beauté de Prestige voor uw huid betekenen?

Aan de hand van een huidanalyse kan worden bepaald wat de huidconditie op dat moment is. Op basis van de bevindingen wordt samen met u een behandelplan voor de huid opgesteld. Dit advies gaat gepaard met een productadvies voor thuis. Deze producten bieden vaak snel en effectief resultaat en drogen de huid niet uit. Bovendien versterken ze het behandeltraject.

Absolute nr.1 voor de behandeling van acné is het merk PCA Skin. Met meer dan 20 jaar ervaring is dit merk dé expert op het gebied van chemische peelings. Deze effectieve chemische peelings, bevatten huidvriendelijke ingrediënten zoals, AHA, TCA, salicylzuur, polyphenol anti-oxidanten en huidverhelderende werkstoffen zoals retinol en ascorbinezuur.

Beauté de Prestige is aangesloten bij de ANBOS en huidspecialist (Rianne Smits) bezit over een acné-specialisatie. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, is een vergoeding van uw zorgverzekeraar mogelijk.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • ontstekingen en bacteriën verminderen
  • de talgproductie wordt in balans gebracht
  • een zuivere huid, gezond en gehydrateerd
Ga terug naar het overzicht

TIP! GEEF EEN GIFT CARD CADEAU!

STAY INSPIRED!

Ontvang het laatste nieuws over huidverbetering- & verjonging, make-up, exclusieve parfums en natuurlijk leuke acties en handige tips & tricks.